About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

måndag 15 mars 2010

frihet del 5

Min livsväg

Ända sedan jag var liten hade jag slutsatser på allt. Jag ville ha svar på allt och fick jag inte svar så skapade jag mig ett eget svar och jag sade alltid: Mamma! jag har kommit fram till en slutsats. Nu vet jag varför det är si eller så. Folk tittade alltid på mig med snedvridet huvud och skrattade. De tyckte nog att jag var gullig som kom med alla konstigheter. Jag kan inte säga att det är annorlunda i dag. Jag känner mig ofta som en filosof. Eller rättare sagt. Jag är i dag en andlig filosof. Att klura ut meningen med livet har förföljt mig hela vägen.

Som liten växte jag upp med den Ortodoxa bakgrunden men på vägen hamnade vi med Jehovas vittnen. Från ca 7- 10 år var mina föräldrar med sedan slutade de och jag fortsatte ett tag till. Men jag skilde mig för mycket från resten av alla ungdomar så jag valde att sluta. Fortfarande fanns ordet VARFÖR med mig starkt och jag kunde aldrig få något vettigt svar från någonstans. Antingen sade de: Tyst! du frågar för mycket eller ash! gå härifrån du vet ingenting.

Mina biologiska föräldrar var inte de bästa förebilderna och jag skämdes ofta. Jag ville bort från dem så fort som möjligt så jag jobbade hårt för att tjäna pengar och komma bort. När jag var femton träffade jag en kille och jag såg min biljet ut från barndomshemmet. När jag var sjutton tog jag lån och tog över min första salong. Jag bodde ihop med den här killen och jobbade stenhårt varje dag. Pengarna rann in, killen var inte snäll, Mina föräldrar fanns med i bilden hela tiden och lade sig i allt jag gjorde och min fråga kvarstod. VARFÖR??

När jag var 18 var jag faktiskt rik. Mina vänner levde livet medan jag jobbade ihjäl mig och tog hand om mina familj och mannen som jag snart skulle gifta mig med. Vid ett tillfälle blev jag jätte sjuk. Jag drabbades av kraftigt magsår och tarm sjukdom. Jag fattade ingenting. Jag bara fortsatte. Jag skrev dikter, uppsatser och målade tavlor utan dess like. Dagen då jag skulle gifta mig började närma sig. Då var jag 20 år. Varken jag eller han ville det men vår ortodoxa tro sade att så är det bara. Har man blivit av med oskulden så får man också gifta sig med den som tog den. Jag mådde så dåligt att jag började banta och träna varje dag. Samtidigt skrev jag tre böcker som jag en vacker dag kommer att publicera för det som står där är sådant som händer i dag. Hur kunde jag veta det då? Trots att jag hade alla svar kvarstod VARFÖR?

Jag gifte mig 1997. Jag kallade det året för helvetets år. Jag var så olycklig. Jag hade gift mig med en tyrann mot min vilja. Hela året efter det åkte jag in och ut från sjukhusen för bullumi och en dag rymde jag. Jag lämnade allt och flyttade till en liten etta nära mitt jobb.  Jag fick hjälp av en kund att skicka in skilsmässa papper och the show was on. Jag fick hela släkten efter mig med hotelser och allt du kan tänka dig.

Men min filosofiska hjärna kunde inte hitta logik i att lyssna på någon. Jag gjorde min grej. Vi skildes och jag fortsatte att jobba ihjäl mig fram till 1999. Detta är ett år som jag älskar. Mitt liv vände. Jag hade skrivit klart min bok som handlar om sanningen och jag visste jag aldrig mera kommer att lyssna på någon mera förutom mig själv. Jag förträngde allt som hade hänt till nu och levde loppan ett tag med en konstnär som jag älskade. Men spärren i mitt huvud ville mig inte väl. Jag återspeglade min bakgrund utan att ens veta om det. År 2000 krockade jag med bilen och den blev skrotad. En lampa tändes i mitt huvud. Jag var skadad och jag var trött på mitt liv. Jag bara jobbade och jobbade och satt modell för en fotograf som älskade mig på bild.

Jag sålde allt jag ägde från bil till lägenhet, möbler och allt. Satte in pengarna på ett konto där jag inte kunde ta ut dem fören om tre år. I tre år studerade jag och sov på en madrass. Jag var lycklig. Var ute och festade med kompisar och gjorde allt jag inte hade fått innan. Min far rent av hatade mig men jag fortsatte. Tavlorna jag hade målat under alla år sålde jag och levde på dem. Studierna gick jätte bra och jag var stolt över mig själv tills jag träffade mina barns pappa.

Året 2003 var jag trött på det primitiva livet. Frågan Varför hade blivit delvis besvarad då jag gick hos en mycket duktig psykolog. Jag insåg att jag var min familj. Snart fick jag två barn med en miljonär och trodde att jag hade hamnat i himlen. Jag badade i pengar men mannen hade inget annat än pengar att erbjuda. Det var tomt och jag kände mig ensam. Jag skrev och skrev, gjorde smycken, började klippa. Jag flydde verkligheten med alla medel jag kunde hitta. Men min livsväg höll på att äta upp mig. Ordet VARFÖR ville inte släppa mig.

2006 var det dags att vakna. Efter tre ryggskott, en tarm sjukdom och tre magsår vaknade jag till slut. Nu fick det vara nog? Jag tog mitt pick och pack och reste till min kusin i Malmö tre dagar. Hon hade precis blivit healer. Medial har hon varit sedan hon föddes men hon var en person som jag inte kunde förstå. Vi hade alltid stora diskussioner. Jag blev ständigt arg på henne medan hon alltid förlät mig och välkomnade mig åter igen helhjärtat. Jag skulle till henne nu.

På vägen ner till Malmö stoppade jag i Ängelholm för att dricka te. I ett litet hotell stod det ANDLIG VÄGLEDNING. Jag knackade på dörren av nyfikenhet och Kvinnan i rummet blev jag kvar i 4 timmar. Hon öppnade mina ögon. Hon släppte inte ut mig förränn hon var övertygad om att jag hade fattat vad min livsuppgift är.

Chockad av henne satte jag mig i bilen för att åka till Malmö. Det sista hon sade till mig var att jag verkligen skulle lyssna och ta hjälp av min kusin i Malmö för jag själv hade de förmågorna.

När jag såg min kusin Brast jag i gråt och hon höll om mig och sade: Det är ok. Nu är det dags. Allt kommer att bli bra. Vi hade tre underbara dagar ihop. Hon healade mig. Gav mig ideer, vilka böcker, kurser ja allt som jag skulle göra. Jag var glad och åkte hem med nya krafter.

När jag kom hem var jag förvirrad igen. Något stämde inte. Först trodde jag att min tröga hjärna är för trög eller att min filosofiska hjärna kommer att ta livet av mig. Jag drömde en dröm som inte stämde med vad min kusin hade prata med mig om. Ush! tänkte jag. Vad är det med mig. Varför kan jag inte bara göra som andra säger åt mig någon gång?!

O teknisk som jag är skaffade jag en dator och registrerade in mig på allt möjligt. Jag sökte på orden healing, vägledning, medium, meditation mm. Jag ville ha ett svar som jag förstod och kunde greppa. Min kusin sade att min tro var för svag. Det gjorde mig lite upprörd då jag alltid har varit den som sprungit till kyrkor och ber till Gud tre ggr om dagen. Hur kunde hon? Näää! Vad menade hon? Vad då tro? Allt snurrade i mitt huvud.

På nätet hittade jag flera meditationer i Gbg som jag nu skulle prova då kvinnan i Ängelholm sade att jag skall jobba med meditation och att jag behöver meditera mycket. Så jag gick på diksha yoga, vanlig yoga, power yoga, meditationscirklar och you name it. Inte blev mina tankar stillade för det. Jag tycket det var ologiskt. Hur blir man avspänd av att se folk gråta, falla i trans, prata med andar mm. Jag började läsa filosofi på filosofiska institutet i Gbg. Här blev jag bara klubbad i huvudet. Jag insåg att jag är ingen filosof och vad håller de på med? Frågar frågor på frågor och svarar med frågor. Ingen kom fram till något. När jag yttrade mig tittade alla på mig med huvudet på sned och tycket att jag såg gullig ut. Precis som när jag var liten.

Efter ett tag hittade jag en kontakt i Indien.Han är präst för penta kross heter den sekten eller tron. Han sade att han kunde visa mig vad meditation är och efter att ha pratat med honom ett halvår på nätet bestämde jag mig för att resa dit. Eftersom jag gjorde mycket smycken vid det tillfället så tycket jag att det skulle samtidit bli kul att se hur man gör alla vackra stenar.

Jag reste till Indien. En dag kommer jag att skriva en bok om den resan för det är nog det största efter mina barn som jag har upplevt. Vilken resa! Jag hamnade efter några dagar i staden veranasi. Kärlekens stad. Här hamnade jag i ett tempel där jag mediterade i en vecka utan att äta. Vi drack vatten, sov och mediterade. När jag kom ut från detta tempel var jag född på nytt. Meditation är motsatsen till tankar! Vilken Aha upplevelse jag hade.

När jag kom hem till Sverige igen såg jag livet på ett helt nytt sett. Allt var så värdefullt. Mina barn, mitt jobb, vänner men framför allt JAG. Jag älskade mig själv så fruktansvärt mycket. Jag eliminerade alla mina problem och jag mediterade varje dag precis som munken i templet sade att man skall göra. Jag hamnade i extas. En konstant lycka. Jag lämnade barnens pappa och levde ett primitivt liv och jag var sååååå lycklig för inget alls. Jag startade egna cirklar som jag kallade för meditations cirklar för här i Sverige kallade man det för meditation när man sitter och visualiserar. Skit samma. Det var bra och jag såg vad lyckliga människorna var när de lämnade mig efter ett sådant pass.

Och nu sitter jag här och skriver om min livsväg. Min livsväg är att visa vägen. Jag är en budbärare. Detta är nog mitt sista liv för jag vill att det skall vara så. Jag kommer att göra så gott jag kan för att förmedla meningen med livet vilket är KÄRLEK. Boken som David Icke har skrivit som heter KÄRLEK ÄR ALLT SOM EXISTERA; ALLT ANNAT ÄR EN ILLUSION är helt sann. Det är så som han skriver. Läs den snälla och förstå den. En annan bok som jag har tagit mig för nu (lite avancerad) är en kurs i mirakel och Jesus! alla skall göra denna kurs. Ni som skall lära er healing och vet att ni skall jobba med det läs snälla Alisce A Baileys böcker. De är tjocka och kan verka jobbigt men ärligt talat så krävs det det. Speciellt om du är en sådan som behöver svar på allt för att kunna förstå och greppa saker. Under tiden jag gick min healing utbildning läste jag dessa böcker och jag kan säga att böckerna var kursen. Kursen som gav mig certifikatet var kul och jag träffade underbara människor men healing är något stort och du blir en bra healer endast om ditt hjärta rymmer hela världen villkorslöst.

Vi är alla födda att bli hela men hur vi blir det är upp till oss. Vi har redan alla svar men alla svar kan endast komma till oss när vi tar kontakt med oss själva. Tryck på paus knappen i filmen som du lever i varje dag 15 min minst och öka tiden varje dag. Sitt och öva på tystnad. I tystnaden finns allt. När du sitter och övar på tystnaden mediterar du på riktigt. Kom ihåg. Riktig meditation är motsatsen till tankar. Öva så länge som det behövs på att släppa dina tankar i tystnad. Den dagen du känner att din kropp lyfter eller att du befinner dig utanför din kropp och du är lycklig konstant för inget alls är den dagen du är i mål. När du är i mål är du frisk och behöver inte meditera jämt och ständigt men glöm aldrig att tacka det högsta goda för allt du har och dig själv för att du är ett med den heliga anden. Glöm inte att DU ÄR DEN! DU ÄR DEN DU ÄR! Detta betyder att det inte finns någon separation från dig och Gud.

Var den du är, jobba med det du jobbar och meditera varje dag. Snart kommer du att inse hur lycklig du är med det du gör och den du är. Allt omkring dig kommer att flyta ihop och alla problem som kommer i din väg kommer att vara så lätta att ta i tu med. Du kommer inte ens att kalla dem för problem längre. Jag kallar mina hinder idag för upplysningar

Vilken din livsväg än må vara kära vän så skall du veta att du är stor och stark. Du kan klara vad som helst. Det du gör kan vara det bästa för dig utan att du vet om det eller så kan det vara så att om du vågar släppa det du är missnöjd med kan göra att det nya som kommer in i ditt liv är det bästa som hänt dig. Gräset kan visst vara grönare på andra sidan och gräset kan vara jätte grönt där du är om du bara vattnar det lite mer. Allt är relativt så därför skall du aldrig sluta söka min vän. Sök och finn. läs och lär. Tacka för det du har och tryck ofta på paus så att du får andas mellan varven.

Marija Angeliva.0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade