About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

tisdag 1 december 2009

På väg...
Ja alla är på väg men vart?
En del följer ett mönster, en stig.
En del går i cirklar men ändå på väg,
ingen vet vart.
Men alla kommer fram till vad?
Lika många vägar som tankar,
varje väg har sina hinder varje
väg har sitt slut men alla kommer fram till vad?


Bortom universum


Några sanna ord

Ingenting verkligt kan någonsin hotas!

För det som är verkligt är bortom oss. Det som är verkligt är inte fysiskt. Det som är verkligt är det som håller oss vid liv. Den heliga anden som finns inom oss och överallt omkring oss är verkligt. Den kan inte hotas då den är evig. Så vi har inget att vara rädda för då vi är evigt förlåtna och älskade.

Tänk om vi också kunde förlåta och älska för evigt?

Ingenting overkligt existerar! Det som är overkligt kan inte existera då det är fysiskt och tidsbegränsat. Döden är overklig då den bara finns till för att åldras precis som allt annat fysiskt på jorden. Som Einstein sade: När man bryter ner all fysisk materia finns bara ett tomt hål av energin kvar. Så varför hålla sig kvar vid det? Den heliga anden skapade oss eviga så det som vi kan se med våra fysiska ögon existerar inte.


Så varför tar vi inte och släpper rädslorna inför död och ting som kan förloras. Vi har ändå inte makten att bestämma hur länge vi skall leva, ha kvar våra jobb eller andra fysiska saker som inte existerar i verkligheten.

Marija

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade