About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

onsdag 6 oktober 2010

Äktenskapet/Skönhet,

Tiferet/Kärlek
Kärlek är Gudomlig kraft. Medkänslans kraft – Bedöm i vilken mån du ger dig själv och andra förlåtelse och kärlek. Koncentrera dig på hur väl du tar hand om dig själv och det symboliska äktenskapets löfte till dig själv.

Detta energifält har grön kraft och är en mental kropp för självmedvetenhet, matintag, kreativitet i skrift, ljud och uttryck av kärlek. När detta chakra fungerar som det skall har man villkorslös kärlek till sig själv och omgivningen. Man är förlåtande, man har medkänsla, man är i enhet med livet, Man har frid inom sig, Man är öppen och positiv, man är harmonisk och belåten, man känner tacksamhet. 

Lever man på den negativa sidan av detta energifält kan man undertryckta känslor, svårighet att visa kärlek och omtanke, man kan emotionell instabilitet, man kan vara ur balans, känna sig sjuk ofta av olika orsaker, ha dåligt hjärta och blodcirkulation. Man kan i detta chakra också känna svartsjuka/avund och ha stort kontrollbehov på sig själv och omgivningen. Man kan här också ha svårigheter att släppa på gamla smärtor. En bra affirmation är då bra att säga till sig själv ofta; Jag släpper gamla smärtor inför kärlekens händer.
Det är här därför viktigt att hålla livskraften från det högre jaget, att energi sätta blodet och den fysiska kroppen samt blodcirkulationen med olika alternativa medicineringar som meditation, yoga, örter och annat som är naturligt.


Organ som är belägna i detta chakra är Thymus, hjärt kärlsystem, armar, händer och lungor.
Ta hand om dig själv och andra med villkorslös kärlek. Ingen är varken bättre eller sämre än dig. Kom ihåg detta. Tyck aldrig synd om någon eller dig själv. Ha medkänsla. Alla kan klara sig själva så länge de inte är handikappade, svårt sjuka, lever i hungernöd eller på annat sätt inte kan ta hand om sig själv. Du är inte skyldig någon underkastelse förutom Gud som faktiskt är du. När du mår bra så mår alla andra bra. Sätt gränser men låt dem vara av kärlek och inte girighet och kontroll behöv.
AMEN!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade