About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

onsdag 15 juni 2011

I livet utan slut 2

I illusionens värld känner du och tänker du. Mycket sällan är du! Och allt du sätt, hört, lärt och varit i illusionens värld har gjort dig till precis den du är i dag. Vad tycker du om den du är i dag? Är du nöjd! Känner du dig uppfylld i din relation, situation på jobb och hem? Vad är det som saknas? Vad gör du för fel? vad kan du göra bättre? Har du ställt dig frågan någon gång: Vem Är JAG?

Du är ingenting! Som tror att du är någonting! När någon ger dig uppmärksamhet blir du överväldigad, glad, stolt, blyg.. Ja what ever! Ofta tror du att den uppmärksamhet du fått har berikat dig och nu är du DU! Oh, jag är si o så, jag är gillad! Men det som är ingenting inom dig visste detta innan dem fick göra det. Ditt sanna jag är oberört då den inte kan känna. Den Bara är... Evigt gillad... evigt älskad!


När du vet att du är inget så vet du att du är allt för inget finns inte och inte du heller!


Du vet vad du måste göra hela tiden men du vet inte hur du skall göra med det du vill göra! Hmm... Måste du göra det då? vad måste du göra hela tiden? ta en stund på att svara på den frågan... Vad är det du tror att du måste göra hela tiden? När du har svarat på den... kan du ta fram ett papper och skriva ner Vad du vill göra men tror att du inte kan eller får. eller förtjänar. Rita gärna upp en målning av det du mest vill. Sitt sedan en stund och reflektera över det du har åstadkommit. Den här övningen ger dig möjligheten att öppna upp inför det högsta goda inom dig. Detta som jag kallar för inre centrum. Detta ingenting som vet allting som vet att du är här för att vara lycklig. och för att du skall bli lycklig behöver du öppna upp och vara ärlig mot dig själv. 
Vad vill du?

Lycka till min ängel. Forts följer...
Marija Angeliva

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade