About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

måndag 4 oktober 2010

Bikten/Lev i sanning

Gevurah/Hezed
Bikten (överlämna dig åt Gud) Lev i sanning


Stränghet och barmhärtighet


I detta femte shakra fält som ligger beläget i halsområdet är det viktigt att fundera på vilka tankar du har om andra människor och dig själv... Vilka ord har du riktat till andra? Har du riktat hårda ord bör du rikta positiv energi till dessa. 
Granska känslan som får dig att handla svekfullt (ljuga) Be att ljuset tränger in i denna rädsla och ger dig mod att inte handla på detta negativa sett igen. 


Detta shakra är kärlekens kronblad. Den högre mental kroppen.
Vi bör utveckla viljan så att blodet, hjärtat och kärleken cirkulerar i ett hälsosamt flöde. Hur vi uttrycker oss, hur våra uttryck vibrerar, hur vi kommunicerar är också beroende på hur stark vår vilja är att förändras.


Verkande organ här är; Hypothealamus, halsen och munnen, köld körteln, bi sköld körtlarna, sköld körteln. När viljan är stark är dessa organ i balans och vi har ordets kraft, sann kommunikation, pålitlighet, vänlighet, vishet, frid, kunskap, konst kunskap mm.


När de viktiga organen som tillhör detta shakra ej är i balans kan man ha kommunikationsproblem, ha problem med köld körteln, brist på omdöme, säga dumheter, ha oförståndigt använd kunskap mm.
               Därför UTVECKLA VILJAN...1 kommentarer:

Anonym sa...

Har du fel på din sköldkörtel?

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade