About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

söndag 3 oktober 2010

Tredje ögat / Insikt och visdom Binah/Kokhmah


Ordination = sök sanningen 

Granska ditt dagliga liv. Be om visdom, vishet och insikt för situationer som du upplever förvirrande och skrämmande. Påminn dig om ordinationen = Löftet om att vi alla har med oss en särskild gåva i detta liv. Det är omöjligt att undgå meningen med livet…
Tredje ögat står för Buddisk kropp – intuition – kärlek – vänster öga
                  nervsystemet – hypofysen – magnetisk intuition – visionVerkande organ i detta chakra är slem körteln, hypofysen, tallkottkörteln, vänster öga, näsa och öron, centrala nervsystemet, synen.  Att vitalisera undre och nedre hjärnhalvan är bra övning för detta chakra. Sök, läs, lär, våga ta risker, våga stå för vem du är och var hela tiden medveten om vad du gör så kommer din klarsynthet, sinnesfrid, vishet, hängivelse, koncentration, intuition, ljud och fantasi att öka mer och mer tills du en dag blir som en jakt hund som kan spåra upp lukter. Detta chakra är mycket viktigt då många sökare faller för frestelser här och hamnar längre ner i sitt energi system och får börja om från början på grund av grupp tryck på olika håll, som ex familj, kompisar eller arbetskamrater.

Om man lever på den negativa sidan av detta chakra kan man ha brist på koncentration, rädslor av olika slag, cynism, spänningsverk, huvudverk, ögon problem av olika slag, öron problem av olika slag, mardrömmar och en känsla av att hela tiden vara skild från saker eller känna saknad efter något/någon.
''                            "

SÖK SANNINGEN

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade