About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

lördag 14 augusti 2010

Att tro räcker inte, del 2

Vi kan bli mottagliga för våran vägledares kärlek, visdom, ledning och beskydd om vi bara tillåter oss att veta. TRO räcker inte. Om du tror så tvekar du. Vet att din skyddsängel är vid din sida hela tiden och konstant. Den ser allt du ser, känner allt du känner och tänker. På så vis vet Gud allt om dig också.

Gud (som är kärlek) är ren och sann. Gud är perfekt och du är här i din kropp för att efterlikna honom. Be till din Guide om beskydd och vägledning så kommer du att känna Guds kraft och visdom. En känsla av glädje och kärlek som lyfter dig och alla andra som ser dig omkring dig.

Kyrkan representerar Gud och hans rike. Genom kyrkan kan du få kunskap om vem han är och hur hans rike fungerar. Du behöver inte springa till kyrkan när du vet att Gud finns och han är med dig för han är med dig hela tiden. Men om du vill få en störra uppfattning om andevärlden och Gud kan du bäst hitta den informationen i kyrkan och den heliga skriften. Allt står där. Klart och tydligt.

På något sett har religionen och de som är religiösa tappat kontakten med andevärlden eller om de överhuvudtaget haft den omedvetet eller medvetet. Icke utryckt i min omgivning i alla fall. Antagligen har det trott att kraften finns i alla ikoner, kors och präster eller andra symboler som representerar Gud. Den heliga skriften är en text som vägleder ikoner, kyrkan, prästen osv. det finns för att vägleda och ge oss en förståelse om vem Gud är. Inget annat.
När du vet att Gud finns så vet också att du finns och att du är Gud. ”Jag skulle rättare säga att:
När du vet att Gud finns och du bara vet (inte tror) Då kan du Känna Gud och hans kraft.
Vi är här för att förena oss med den heliga kraften för vi är heliga. Boken reconnektion med Eric Pearl är ett bra exempel på vad jag skriver.  Du bara vet att så är det. Kraften som Gud har givit oss är det enda vi behöver använda när vi vet. Alla andra redskap är onödiga. En bra hjälp på vägen till insikt i vettiga mått men dock endast fysiska och förvirrande.
Du vet att du är perfekt och kan bli det från och med NU. Exakt Nu! Här och Nu!
Forts följer*

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade