About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

måndag 11 oktober 2010

Jaget - Integritet

Majestät och Uthållighet
       Hod och Nezah


Granska din egen hedersord och se om du har brutit mot den. Meditera i såll kring betydelsen av heder och be om hjälp för att följa dina egna hedersbegrepp. Koncentrera dig sedan på kraften från konfirmationens sakrament som symboliserar ditt beslut att bevara din integritet. HEDRA DIG SJÄLV!!!

Det tredje energi fältet kallas för astral kropp. Här har du din känsel, sinne, emotioner, nervsystem, begär och solar plexus. Det är här viktigt att balansera sina känslor, vitalisera det sympatiska nervsystemet, matsmältningen och ämnesomsättningen.Om man lever på den positiva sidan i solar plexus har man vilje kraft, auktoritet, energi, självbehärskning, strålglans, värm,ande humor, skratt och odödlighet.
Omvänt, om man lever på den negativa sidan här kan man vara mycket ego tippad på personlig kraft, själverkännande, ilsken, rädd, hatisk och mycket matsmältningsproblem av olika slag.


Organ som verkar här är; bukspottkörteln, binjurarna, magen, levern, gallblåsan, nervsystemet och muskler.
Det sägs att själar som lämnar sin kropp via denna astral kropp vandrar på jorden tills någon visar dem in i ljuset om de inte kommer på de själva. detta innebär att de inte är färdiga med sig jordlivet. Kanske har de lämnat ett hus o byggt eller annat materiellt ting bakom sig som de inte kunde ta med sig givetvis.

Därför vill jag dig säga. LE varje dag. Le när du vaknar, LE när du jobbar , LE när du har ont, Le när du dör, LE när du gör allt som du gör ty inget på jordlivet är verkligt. Allt är en illusion. Det enda som verkligen existerar är bortom oss, Håller oss vid liv och kan aldrig skada oss. Jobba dig upp i alla nivåer av din kropp så att du lämnar jordlivet från ditt kron shakra. då vet du att du är färdig här; du har gjort endast gott, tjänat samhället och dina medmänniskor, tagit hand om din familj, Älskat så som gud älskar oss. tro mig, då kommer du garanterat till paradiset men om du dör i illusionen att du inte är färdig med ditten och datten... jaa då väntar helvet dig igen.


 Lycka till. Meditera mera, älska mera, stänga av dina tankar mera och njut av det du har framför fötterna så skall du se att allt kommer att gå den vägen som det skall gå. Ditt mål är ditt sanna jag...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade