About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

tisdag 7 juni 2011

I livet utan slut

I livet utan slut

Du befinner dig precis ingenstans i ingenting! Hur låter det?
Allt du ser, känner, hör, vet och är, är precis ingenting. Materia som kan försvinna vilken stund som hälst. Du är den du är och du är ingen! Hmm…

Varje del av dig har en känsel och känner av impulser, stickningar, blockeringar, smärta, smaker mm… Du känner och därför är du här precis framför min blogg! Inom dig finns något som vet, något stort och obeskrivligt! Och detta stora inom dig har bara en känsel om vi nu skall kalla det för en känsla och det är visdom. Det vet allt. Allvetandet kanske man skall kalla det.

Detta stora inom dig finns inom alla och precis överallt och jag tänker kalla det för kärlek men i din fysiska kropp är det ett inre centrum därför att varje individ styrs av ett speciellt inre centrum då vi alla är dömda att arbeta i praktiken på olika sätt. Alla kan inte, tänka och göra samma saker därför styrs vi olika av detta inre centrum som är ingenting.  När du har identifierat dig själv med att du är ingenting kommer du att veta allting!
Oj då! Det lät tungt! Så här: När du vet att du är ingen, strävar efter inget, behöver ingen och inget och du bara kan vara i stunden med tacksamhet över det du har och är, är den stunden ditt inre centrum startar att arbeta!

Du tror att du är en kropp med känslor och tankar och visst de finns till men vad är det som styr detta? Är det tanken som styr känslan eller tvärt om. Styr tanken eller känslan kroppen? Vad är det som styr dig? Vad är det som gör att du gör fel val i livet och inte lyckas med det du vill gång efter gång?!!!

Genom dina känslor, tankar och fysiska varandet kan ditt inre centrum berätta allting för dig. Men om du tror att den skall berätta hur mycket pengar du skall vinna på lotto, om du kommer att leva i hundra år, om du hittar rätt partner i livet mm har du misstagit dig. Ditt inre centrum finns för dig i alla lägen genom att hjälpa dig så att du kan hjälpa dig själv att lyckas i livet. Som en inre rådgivare som är tyst.

För att du skall kunna kommunicera med detta inre centrum behöver du lugn och ro! Du behöver lite tid varje dag för att sätta dig med dig själv i tystnad! I RO! För att Lyssna på ditt inre centrum. Självklart kommer du inte höra ord som talas till dig men plötsligt känner du dig avslappnad, lugn och bara det kommer att göra att du börjar göra rätt val i livet.

Forts följer…0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade