About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

måndag 15 juni 2009

Frihet del 4


Livsvägen

Innan vi kommer till livet (jordelivet) har vi vistats ett tag i verkligheten. Den som är bortom oss. Den verklighet som många inte tror finns. Den verklighet som vi alla kommer till när vår fysiska kropp dör, där evigheten och kärleken är evig. Vi färdas där i olika nivåer där vi kan se hur vi har levt i våra förra liv. Vilka läxor vi lärde oss och vilka vi har kvar att lära. Innan vi kommer ut i det jordiska livet har vi också sett vilka vi slutligen skall bli. För vårt sanna jag finns redan färdigt för oss och det finna inom oss.
Vår livsuppgift är att hitta den livsvägen för att bli det bästa vi kan bli dvs. vårt högsta jag. Tro mig, det är aldrig för sent!

Om vi inte följer vår livsväg kan vi aldrig bli riktigt lyckliga.

För att kunna följa vår livsväg måste vi lära oss läxan och därefter ändra på var attityd. När vi har lärt oss läxan kan vi se varan attityd och var den kommer ifrån och varför. Inom nummerologin finns det 9 livsvägar. Det finns attititydtal, raikarnationstal, själstal, personlighetstal, totala jag tal och ödestal. Alla vibbrerar på olika sett beroende på hur siffrorna hänger ihop, om de är samstämmiga eller inte. Siffrorna är energier som vibrerar överallt omkring oss. I våra namn, födelse, hus, jobb, djur, möbler, horoskop mm. Allting omkring oss vibrerar med siffror och allt har en betydelse. Pilatus strategi om hur siffrorna påverkar våra liv är mycket sann och korrekt.

Jag har jobbat med nummerologi i ca två år och för varje klient som får sina siffror uträknade så blir jag mer och mer övertygad om att det stämmer. Med siffrornas hjälp kan jag hjälpa dig att hitta din livsväg och därefter leva ett mera harmoniskt liv. Du kommer att förstå vad du är här för och vad du behöver lära dig för att nå din a mål i livet. Siffrorna har hjälpt mig att förstå mig själv och min familj bättre och hur jag skall handskas med dem på bästa sett.

När vi har färdats i evighetens olika nivåer kan vi se på vilken nivå vi är. Därefter bestämmer vi vilken familj vi skall födas i för att få den utmaning vi behöver för att lära oss läxan i livet och därefter komma till den högsta nivån och bli ett med vårt högsta jag. De föräldrar vi föds hos har vi själva valt och hos dessa skall vi lära oss det vi inte lärde oss i det förra livet. Hos dessa föräldrar skall vi uppleva utmaningar, kamper, frestelse, glädje, kärlek, skola, sorg, överlevnad mm. De kommer att visa oss en väg som de tror är den riktiga. Vår uppgift är att vandra på vägen och finna vår väg för vi är våra egna. Vår uppgift är att finna mod att bli vårt högsta och bästa jag utan att känna skuld eller rädsla ifall vi inte duger för våra föräldrar. Våra föräldrars uppgift är att ge oss mycket kärlek, visdom, tillit och visa oss uppoffring. Har vi inte med oss detta från barndomen så måste vi söka detta för detta är målet. Evig kärlek i allt vi gör, säger eller tänker. Och det är just detta vi skall lära våra barn.
Maktkamper, kontrollbehov, våld, materialism, beroenden av olika slag och girighet är hinder för att nå sanningen och leva i våran livsväg.

Någon gång i tonåren får vi alla en insikt och det är då som vi undrar: Vem är jag och vem skall jag bli? Det är nu de förnuftiga föräldrarna gör rätt i att släppa taget om sina barn och låta dem hitta sin väg, låta sina barn göra sina misstag för det är endast så de kan finna sig själva. Det är nu man som förälder kan se om man lider av kontroll behov. Många av oss har jätte svårt att acceptera att barnen blir vuxna och de tror att om de vakar som hökar över dem så kommer de inte att göra misstag. FEL! Blir de inte de misstag man tror så blir det annat. Min mormor brukade säga. Fy och fasa om det skulle hända barnen det som en mor misstänker kan hända dem. Sedan brukade hon alltid säga till min mor.
- Låt henne vara, du kan inte beskydda henne. Det är Guds uppgift att göra det, Han vakar över oss och han lär oss det vi behöver lära oss. Det är verkligen sant.

´´ Vi kan aldrig bli riktigt lyckliga om vi inte följer våran livsväg ´´

I våran livsväg skall vi leva med kärlek, ödmjukhet och förlåtelse. Du finns till här för att bli det du innerst inne vill bli. Du är här för att följa ditt hjärtas röst (kärlekens röst). Du är här för att ta reda på hur du skall bli det bästa du kan bli. Därför har vi alla en läxa att lära oss. Vår livsuppgift kan man säga.

I nästa kapitel skall jag berätta lite kort om min livsväg. Jag skall berätta hur jag hittade den och hur min livsuppgift har ändrat hela mitt sätt att tänka och leva.

Marija

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade