About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

söndag 29 januari 2012

Ge dig själv beröm


Du kan ge dig själv mer beröm för vad du gör i stället för att kritisera dig själv för allt dåligt som du tycker att du gjort eller gör.


Fira dina framgångar i dag. För det goda du gör och gjort. Fira alltid det positiva du gör och var tacksam för både och. Allt har en mening men lägg vikten alltid på det positiva som du gör NU.
Jag lever i Sanning för sanning är vad jag vill vara. Då talar jag alltid sanning, jag ser dig i ögonen och säger som det är, Jag hör vad du säger och dömer inte dina tankar & värderingar. Du är som du är och är bra som du är. Jag accepterar och respekterar DIG. Jag lyssnar. Jag ställer upp mer 100% på mitt jobb, i mitt hem, med mina barn, min familj och en vacker dag förhoppningsvis mannen i mitt liv. Jag är sann mot min kropp på så vis att jag håller den i form genom hälsosam träning, bön, meditation och Nyttig mat. Mat som moder natur har givit oss. Allt som växer ger liv. Allt som andas är liv och låt det leva. 


Du lever och inom dig finns sanningen. Sträva mot sanningen genom att göra rätt i livet. Älska den som står framför dig. Prata inte strunt om andra för gör du det så vet med 100% att andra pratar strunt om dig med. var SANN 100% Sanningen tar bort allt som du inte behöver i ditt liv AUTOMATISKT! Så fungerar Universum. Jag önskar dig en underbar dag som alla dagar i livet. Lev dagen, stunden som om det är den sista. NJUT MAX av livet för livet är här, livet är nu & livet är DU <3<3<3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade