About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

onsdag 25 januari 2012

Du är en Ande också



Inom dig finns en ande full av passion, kreativitet, sanning, kärlek, harmoni, lugn, effektivitet, medvetenhet, trygghet, givmildhet & överflöd av all den rikedom som du behöver. Denna Ande som är ett med hela universums Ande vill att du skall vara allt det ovan sagda orden men får ibland inte tillåtelse att hjälpa dig då dina tankar, känslor och kropp är ett hinder. Din kropp är inte stilla, dina känslor 
signalerar händelser av otrygghet, tillbakahållning, avstängdhet, omedvetenhet i ditt sätt att uttrycka dig och ta hand om dig själv, dina tankar begränsar din kreativitet att tänka med kärlek och sanning till dig själv och andra.


Du vet att det finns något mer som styr,, Något mer än ditt fysiska system som är tankar, känslor osanna handlingar, som skapar dålig karma och minnen.  Du vet, men du vet inte vad det är för du kan inte känna DET, du kan inte ta på DET & du kan inte få fram en bild om DET i dina tankar. Så vad är DET?









Jag skall berätta vad det är…
DET är känslan av glädje och uppfyllelse när du gör något bra för någon eller någon som du minst väntade dig gjorde något bra för dig. DET är känslan i kroppen efter en massage, en orgasm, en meditation eller synen av en vacker sol uppgång. DET är känslan av att umgås med människor som du vet älskar dig 100% oavsett hur du är, de skulle aldrig döma dig eller kritisera dig utan tillåter dig att vara den du är och lära dig det du behöver på din väg i din takt. DET är känslan av att föda ett barn och känna närheten och upplevelsen av ett liv som du har skapat, Att få vara med dina djur som du älskar och få ta hand om dem och känna dig behövd. DET är känslan av helhet i ditt hjärta när det är som gladast för precis ingenting, vetskapen om att du är ingen och inget men ändå så värdefull och älskad för du ÄR en del av den här planeten där du fyller en funktion på ditt sätt. DET är vetskapen om att du egentligen inte äger något, inte ens din egen kropp men du är nöjd ändå. DET Precis vad det är: INGENTING!

Och i detta INGENTING är just DET som ger dig ALLTING! Det behövs inget namn, bild, symbol, siffra, kyrka, samfund, annan person i ditt liv för att du skall förstå det som du vet finns. Det där som är större än dig själv…Det där som du inte kan sätta fingret på men du vet att det finns lika mycket som stuntvisa händelser som du inte kan förklara. Som ex dejavu  eller du tänker på någon och den ringer upp, eller andra mirakel som i världen ständigt händer. DET är DET. Jag kallar det GUD för för mig är GUD ett stort ord precis som indierna säger GURU säger jag GUD. Jag är GUD och GUD är störst av allt eftersom det är DET som gör att vi färdas mot evighet och sanning där allt är rent, sant och underbart. SANNING är ett ord också. Kalla DET SANNING om det känns bättre. Men det är fortfarande DET STÖRSTA och DET vill så gärna styra dig mot sanningen så öppna din dörr!



Stanna upp, andas… ANDAS! AND,E AS! DU ANDAS! Alltså är du en ANDE också. Så stanna upp och andas några gånger om dagen. DJUP ANDAS och tänk endast på att DU ANDAS. Sitt still en liten stund och bara känn din kropp. Hur känns den? Har du ont någonstans? Behöver du en massage? Gå och få massage. Där upplever du en del av paradiset. Massage är en välsignelse och snälla var tyst och slappna av när du får den. Stanna upp, titta dig i spegeln, hur ser du ut? Känner du dig mätt på kärlek? Är du bekräftad, uppskattad och sedd? Hur är du mot den du vill skall älska dig? Är din omgivning/relationer  bekräftade, älskade och sedda av dig? Börja alltid med dig själv om du vill må bra. Den enda du kan förändra är dig själv och när du förändras ändras också din omgivning. Antingen har du turen att de som du trodde var dig mest älskade förändras och ni mår bra eller så ser DET/UNIVERSUM att du förändras och ger dig det som du behöver från andra källor. Källor som du aldrig kunde tro existerade. 
Tro på Mirakel! De händer ständigt och i den tron finns ungdomen och evigheten. När du mår bra mår alla andra bra. Visa vägen till din omgivning genom av passion, kreativitet, sanning, kärlek, harmoni, lugn, effektivitet, medvetenhet, trygghet, givmildhet & överflöd av all den rikedom som du besitter.

AMEN!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade