About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

lördag 8 januari 2011

Låt inte tiden styra dig. Gå till handling och granska kritiskt det du har gjort



När du känner dig hoppfull är det lätt att gå till handling med saker och ting (ingen konst alls) Men Det största miraklet sker faktiskt när du förmår dig själv till handling trots att du inte känner stort hopp. Kanske är det själva handlandet som stimulerar hjärnan och ger dig hoppet tillbaka. Jag kan inte riktigt säga varför detta fungerar men jag vet bara att det gör det. 


Genom att skapa en vision av den framtid du vill ha kan du lättare ta dig dit. Här kommer några super frågor för att skrida till handling med:

Vad ser du som din främsta livsuppgift?


Vilka drömmar har du haft eller har fortfarande beträffande ditt liv?


Vad är meningen med ditt liv här på jorden?


Vad är meningen enligt din uppfattning med att vi människor finns till?


Finns det något område där du särskilt känner att du kan göra en insats?


Vad är det som får dig verkligt engagerad?


Vad är det som får ditt hjärta att sjunga?


Vad är det du framför allt vill göra när du väl fått rätsida på problemet?


På vilket sett kommer du att uppträda annorlunda när problemet är ur vägen?


Hur kommer andra märka att du inte brottas med problemet längre?

Ett bra sätt att svara på dessa frågor är att sätta sig i total tystnad och bara vara med sig själv en stund. Andas och tänk endast på andningen en stund. Börja ställa frågor efter en stund, fatta pennan och låt alla svar som kommer till dig hamna på pappret. Det spelar ingen roll vad svaren blir. alla svar är bra och betyder någonting. Du kanske inte förstår det i stunden men det kommer. Jag lovar. 
Något som jag har upptäckt är super effektivt är att ta fram hinder efter varje fråga/lösning. Fråga dig själv: Vad kan hindra mig? När du ser dina hinder kan du lättare ta dig igenom dem.


Love you
Marija Angeliva

1 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju så klart. Clash of civilisations. Islam PASSAR inte här i Väst. Då ska vi inte "gilla olika" & sånt där djävla larv & ta hit muslimer. "Islamofobi" är verkligen ingen "ffööÖÖÖÖöördom" (denna FLOSKEL!), den inställningen är i sig SJÄLV fördomsfull, utan hur välgrundad som helst, vilket gång på gång visar sig. Vi behöver ett folkuppror mot översitteriet från den SKENHELIGA politiskt-mediala makt-"elit", som i sanning framstår alltmer som vår olycka.

- Peter Ingestad

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade