About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

torsdag 8 april 2010

7 sanningar

Den första sanningen vet vi att vi är jordiska varelser med alla organen som finns på oss och i oss. Vi är helt otroligt fantastiska maskiner som kan tänka med vår hjärna som kan liknas en dator. Går något fel där inne så pajar hela systemet och så är det med datorn också. I den här första sanningen har vi våra bröder och systrar som också är fantastiska mekanismer som kan föröka sig och skapa i stort sett allt. Precis som alla växter som åter föds tid efter tid, åter föds vi också tid efter tid. Precis som trädet blir vår stam starkare och starkare med tiden. En dag har vi återkommit så många gånger att kronan på trädet har nått himlen och stannar där för alltid full av visdom och kärlek. 

Den andra sanningen har vi förstått att det fröet som vi har sått eller den växt/jordisk varelse som vi har blivit inte är perfekt. Vi vet att vi har tagit hand om varann på det jordiska livet men hur? Vi har förstått att vi inte är som vi skall men att vi har möjligheter att bli perfekta. I den här sanningen skapas dilemma, rädslor, hemsk heter, bråk och svårigheter på olika sett då vi inte vet bättre. Det jordiska livet har erbjudit för mycket saker som vi inte kan hantera. Den bördiga jorden var inte tillräcklig för oss utan vi behövde mer och då hamnade vi utanför oss själva. Sökandes efter lycka utanför oss själva hamnade vi i ett fängelse utan dörrar, utan in/utgång. Men valet finns här...Frågan finns här? framtiden finns här om vi vill. 

Den här sanningen är helt makalöst underbar tycker jag. Har man inte varit villig att se den dåliga växt man har blivit lever man vidare tills det är dags att komma tillbaka igen och göra ett nytt försök. Men har man sett möjligheten och den perfekta varelse man kan bli blir man nyfiken och glad. Det blir plötsligt spännande att leva. Man har sett att det finns något annat som är sant än det man hade lärt sig från sina systrar och bröder. Man vill nu veta mer och mer så man förankras plötsligt och ganska lätt in i den fjärde sanningen...

I den fjärde sanningen växer du och blir större och större. Du vill veta mer och mer. Du vill bli ditt bästa och högsta jag så du läser och söker som en tok efter sanningen. Allt är så spännande. Du har i denna sanning insett att du visst dög som artist, frisör, präst, konstnär, medium, psykolog, massör eller annat. Listan kan bli lång på saker som vi kan gå miste om bara för att vi väljer andras drömmar och uppfattningar om oss. Här inser vi också att vi är bra som vi är. Vi behövde inte bli miss world eller en kändis för att bli rika och lyckliga. Kärleken räcker långt.

Den femte sanningen är lik den tredje. Här förvandlas vi fast på en mycket högre nivå. Vi har insett, vi har sökt och vi har lärt och nu skall vi förvandlas. Ungefär som att laga en jätte god gryta. Först måste man skaffa alla ingredienserna, behandla dem, stoppa dem i grytan och woala! Förvandling har skett. Om viljan är tillräckligt stark här har man möjlighet att få känna  orgasm, extas, lycko rus och oändliga upplevelser av tillfredsställelse. Om viljan är stark får du som du vill, när du vill och var du vill. När du får som du vill blir du lycklig precis som barnen/djuren blir lyckliga när de får som de vill. Så skall vi också ha det. I den här sanningen byter vi skinnet.

Den sjätte sanningen är tuff. Man måste vara modig och stark att hålla sig kvar här. Denna sanning är på så hög nivå att man ofta inte klaffar i det jordiska livet. Har man bestämt sig för att utveckla denna sanning och göra den verklig får man också stå ut med klassificering = Galen. Men tänk på en sak när du befinner dig i den här sanningen att det är de galna människorna som har förvandlat världen och gör det fortfarande. 
Här inser man att tystnaden är viktig. man tål inte skrik och panik. Man behöver tystnaden för att nå sitt inre och älska sig själv och alla andra. Man har hittat länken mellan det man trodde var separerat från oss nämligen Gud. Nu vet du att det inte fanns någon separation. 

Har du lyckats hålla dig kvar i den sjätte sanningen såpass länge att du kan hamna utanför din kropp när du mediterar, får kontakt med fysiska personer när du helar andra , kan prata med andevärlden på olika sett och finnas till för mänskligheten med villkorslös kärlek, Då är du i den sjunde sanningen i himlen eller tjänar jordlivet I den heliga andens namn. JAG ÄR DEN JAG ÄR. Här är du den du är och tillåter alla andra att vara de som de är. Har du en partner så accepterar du den som den är eller låter den hitta någon som accepterar den som han är. Att älska sig själv är att älska sin nästa såpass mycket att man kan släppa taget när man vet att man mår dåligt av det. När man är i den här sanningen tar man inget för givet utan man vet att man är evigt lycklig oavsett vad som än händer. Hur vi än vrider och vänder på våra liv så är vi eviga och det bar är så. När du är i den här sanningen vet du detta för du har varit där tid och rum inte existerar.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade