About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

tisdag 30 november 2010
Visste du att dina känslor och tankar skapar bilder och de i sin tur materialisteras förr eller senare? Visste du att din värld är precis så magisk som du gör den till och att dina begränsningar är de enda hindren från att nå dina mål i livet? Fråga dig själv då och då Vilka begränsningar du har och varför du har dem? Vad är det som gör att du tror att du inte kan, får göra, räcker till eller inte vågar göra det som dina djupaste begär vill att du skall göra? Fråga dig själv: Om jag gör si eller så. Kommer jag att belasta någon? Om svaret är nej; Vad väntar du på?!
Så länge du inte rider på någon annans rygg finns det inga begränsningar och kom också ihåg att ta för dig. Andra kan säga ifrån om det nu är så att du blir för mycket. Våga ta för dig utan att känna skuld. Man behöver inte alltid ge igen för att få. Ibland kan man ge och sedan få från andra källor. Ibland får man och man kan ge till andra. Livet är en cirkel som aldrig tar slut. Det du ger, det får du. Ont eller gott.
Hur skall du uppfylla alla dina drömmar om du hela tiden skall leva upp till andras ideal? Det går inte! Du är här för att skapa, förvandla och bli hel. Utan det kan inte förändring ske och målen blir utom räckhåll. Så vad väntar du på? Öppna din inre bok och börja leta efter skatterna. Vem är du? vad vill du? Vem har format dig? Hur har ditt liv sett ut de sista sju åren? Var vill du vara om 5 år, om 10 år, om 20 år? Ta fram sax, pennor, härlig musik, levande ljus, inspirerande böcker och börja måla fram en bild av vad du vill ha, vem du vill vara. Rita, måla, skriv ner alla dina tankar.
Du är här för att skapa, förvandla och bli hel ty helheten väntar där uppe.
Ljus och kärlek från Marija

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade