About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

onsdag 7 mars 2012

Att färdas mot centrum



Meditationens centrum


Att meditera betyder Att färdas mot centrum!


Hur då?
Var i livet är du just nu?
Hur mycket stressar du?
Har du olösta konflikter med familj eller vänner?
Tränar du regelbundet?
Bär du på ilska?
Är du aggressiv?


När du nu skall börja färdas mot centrum för att nå det som jag kallar paradisets Centrum är det viktigt att börja utöva förlåtelse mot familj och vänner. 
Varför? För att meditation helar och tar fram hela ditt liv på yttan. Om du jobbar med förlåtelse samtidigt som du mediterar blir färden mot centrum mycket effektivare.
Att dessutom ha en fysisk flåsaktivitet varje dag är super effektivt för din hälsa, hjärna, tarmar mm.


När du nu har bestämt dig för att färdas mot centrum och nå paradisets kärna och du fölåter dig själv och ditt förflutna väcks starka känslor som behöver komma ut.'


Frågor som vad betyder poengar, hus & bil för dig? Vad innebär det att ha barn och varför skaffade du barn? Vad betyder sex för dig? Hur njuter du av sexlivet. Njuter du överhuvuduitaget? Lever du ditt liv genom dina barn. har du någon egen tid? Njuter du av din kropp och din parner? är du mätt?


För att din färd mot centrum skall bli fullbordad behöver du se hur du ger av dig själv och vad du ger till din parner, barn, föräldrar, arbetskollegor & medmänniskor. För din färd skall bli super dupetr bra skall du i livet utan slut kunna ge och få utan förväntningar & krav.


Lyser din aura?
Vad betyder död för dig?
Är du rädd för något?
Kan du se glädje i allt och alla?
Kan du le utan anlädning Och prata med en främling utan vidare?
Kan du acceptera andra som de är?
Hur många partners i livet tror du är rimligt att ha?
Vad är äktenskap för dig?


För att universum skall ge dig en kärlekssjuts mot ditt centrum behöver du släppa taget om dina förutfattade meningar & begränsande moral. Acceptans, tollerans & tillåtelse för dig och andra att få vara som de är. Att älska dina vänner villkorslöst som de är.


Så fråga dig själv:


Vad gör du nu?
Vad är det viktigaste just nu?
Vad bekymrar mig nu som hindrar mig från att leva livet fullt ut just nu?
Vad har jag framför näsan som är viktigt att tänka och göra? Vad kan jag göra nu och vad kan vänta till i morgon?
Var har jag varit fram till nu och var vill jag vara?


Lev livet här och nu med meditation till att göra det som finns NU så kommer du nå Nirevana ganska snart...


Färden mot centrum handlar också om uppoffringar, sanning, intuition, medvetna handlingar, att stå på sig och ta konsekvenserna Med ansvar av sina handlingar. Att färdas mot centrum handlar om att göra rätt.
Så lägg ditt liv i Guds händer nu och tänk: Jag räds ingen och inget, jag gör rätt, tänker med kärlek och känner med moder jord. Jag är bra som jag är och jag färdas mot centrum med en stark vilja att bli det bästa jag kan bli"



Slutligen,,Det svåraste att ta sig till meditationens centrum är att lära sig leva här och nu:
Tror du på Gud?
Vem är Gud för dig?
Vem är din skapare?
Hur kom livet till?
KÄRLEK: I sanning NU! När det gäller Kärlek & då talar jag om villkorslös kärlek. Vem är din förebild?


För att du på ett effektivt sätt skall hitta meditationens centrum behöver du dagligen projicera kärlek i din vardag, meditation och drömmar. Villkorslös kärlek pratar jag om då. Sedan gärller det att visa denna villkorslösa kärlek till andra i vardagen.


Har du svårt för förändringar?
Är du rädd för förändringar?
Vill du förändras till det bästa?
Hur uttrycker du dig?


När du färdas mot centrum behöver du kunna ta utmaningarna som kommer för jag garanterar dig att de blir mer än du trodde. Ju mer du jobbar med dig själv i din personliga utveckling och meditation desto mer utmaningar kommer universum att ge dig för det är precis det livet handlar om. UTMANINGAR! Ju fler du klarar av utan att bli arg eller gå under desto längre fram till centrumet når du. Så ge dig hän! kasta dig i elden? Gör det du aldrig vågar göra! släpp dig fri! Bli galen! uttryck dina känslor!
Håll inte tillbaka dig själv!  
Vad är det värsta som kan hända? Du är en kropp & du är en ande. Universum skapade två olikheter av varje och vi klarar oss inte utan den andra delen. Man/kvinna. Jord/himmel.Kallt/varmt mm Listan kan bli lång... Så tänk på detta. Din kropp kan inte leva utan din ande därför är den sårbara i livet men din ande Finns alltid med himlen Och därför kan inget skada den. 


Så vart färdas du? Mot jorden eller mot himlen?


Marija Angeliva
lördag 3 mars 2012

Närmaste framtiden, om mig

I dag har jag kommit till ett beslut om min närmaste framtid. Då jag är en själ med många järn i elden kan jag i stort sett enligt mig göra, leva, vara & bli vad jag vill och allt är roligt och spännade. Dock inser jag att frisörandet är något jag aldrig tröttnat på. Konst är något jag aldrig tröttnar på. 
Det fanns en tid i mitt liv när jag målade mycket tavlor. Jag trodde inte då att jag skall få sålt dem men efter 65 målade tavlor hände det. Jag träffade en kill kompis som var fotograf och fotade vernisager. Han invigde mig i den världen och jag fick sålt en hel del.


Samma sak med smycken. Jag tröttnar aldrig på att skapa smycken och det fanns en tid när jag var på väg att kunna leva på smycke skapandet. Jag blev silver smed, imorterade pärlor från Indien, sålde in mig på företag och satt natt och dag med att skapa men tyvärr kom jag endast till smyckepartyn och försäljning på min salong då min tunga skilsmässa med barnens far inträffade i samma veva. GIG Kollektion blev vilande...
Här i kom den andliga krisen och jag lade skapandet på hyllan. I ca 6 år nu har jag igentligen inte skapat någonting förutom min personliga utveckling och att överleva som ensam mamma vilket jag har lyckets med fantastiskt bra. Men nu saknar jag konsten.  Det kliar i mina händer och jag funderar på var och med vad jag skall börja och lampan tändes i dag...


Jag har alltså i 6 år utvecklats andligt. Mirakel har skett i mitt liv. Dessa sex år har varit de tyngsta i mitt liv men ändå de bästa då jag har blivit hel genom alla motgångar och hade det inte varit för meditationen vilket kom till mig redan innan skillsmässan hade jag efter dessa sex år nu varit säkerligen i stor depression eller ett starkt nervsammanbrott förstörd. Men i stället har jag med ett stort leende på mina läppar rest mig upp varje morgonen och i mitt hjärta skiner solen.
Detta vill jag skriva om. Så i dag tänker jag påbörja de första sidorna av min första bok som skall heta I LIVET UTAN SLUT. 




 Och framför mig har jag nya M & M frm 1 juni att fixa i ordning, min återfunna själs-frände som återfunnen efter många år och en fantastisk semester med mina barn. Detta är mål 2012.

2012 FEBRUARI ÄR MÅNADE DÅ ALLT HÄNDE

Och resten blir en framtid full av Visdom

Marija Izabella Angeliva

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade