About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

söndag 12 februari 2012

Stillhet & Tystnad

Redan som barn längtade jag hem. Hem till himlen. Jag tittade alltid upp & visste att där uppe finns mitt riktiga hem. Min riktiga fader finns där. Här nere på jorden visste jag inte vem jag var och jag hade ingen aning om vilka de som tog hand om mig var eller varför de var som de var. 


Så jag tittade alltid upp & längtade hem. Tills en dag när jag fann stillheten och tystnaden. Då fann jag äntligen mitt hem. Mitt hem som egentligen alltid fanns inom mig men inte kunde nå mig...


Stillhet och tystnad tog mig till min Ande. Den som gör att jag andas. Som får igång min blodcirkulation, som rensar mina tankar från skräp och som i sin tur blockerar min kropp.


Stillhet och tystnad är mitt hem men också vägen till mitt inre centrum som är i kontakt med det yttre centrumet som för mig är Gud. Stillhet & tystnad är vägen hem till medvetenhet där endast kärlek och glädje härskar.


Mitt hem
stillhet & tystnad 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade