About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

söndag 26 februari 2012

Kärlek

Nu förstår jag varför dualismen har uppstått och varat så länge och nu ser jag vart vi är på väg...
Människan var tvungen att förstå att den är egoistisk, sårad av livet, alla liven, hur många de än må ha varit. Människan har varit sårad och sjuk av barndomen och alla dess former i olika skepnader...

De senaste fem åren har jag hört spiritualister, terapeuter, andliga föreläsare mm säga: Först måste du älska dig själv innan du kan älska någon annan och visst! jag köper det men det är inte helt sant. jag behöver inte alls älska mig själv först för att älska alla andra. Jag har älskat alla alltid. Jag älskar människan hur den är, har älskat mina värsta fiender hur de än var och slutligen trodde jag att det var något fel på mig och började rensa människor från mitt liv. De kallades energi tjuvar. Skit! Vilken grej!!! Energitjuvar.

NEJ! Jag säger: KÄRLEK ÄR ATT KUNNA ÄLSKA NÅGON ANNAN MER ÄN SIG SJÄLV! Jag vet inte var detta kom ifrån men det kommer rätt ut från mitt hjärta här och nu. Jag inser nu vad det är Gud har pratat med mig om i alla mina drömmar och meditationer. Det handlar inte om mig, dig, de, det, vem, var, varför, hur  eller när????? Nej! Det handlar verkligen om att Älska i ordets sanna bemärkelse. Den dagen du kan älska alla villkorslöst, ge av dig själv villkorslöst, inte vara rädd för att uttrycka kärlek och alla kärleksfulla ord till andra omkring dig är den dagen du kommer att kunna älska någon mer en dig själv en vacker dag.

Jag har de närmaste dagarna verkligen känt på smärta i mitt hjärta. Jag har känt hur ont det gör att bli strypt åt av detta djävulusiska System som vi lever i. Som dagligen stryper oss, piskar oss, hotar oss, kväver oss och pressar oss att bara orka mer och mer och mer. och är det det som är meningen med livet? Att visa vad vi går för, hur mycket vi orkar och att vi är så djävla duktiga! FAN! NEJ!

hahaha jag är så skit lycklig att tårarna rinner ner för mina kinder när jag skriver detta. jag är så lycklig att jag kan älska villkorlös, att jag kan uttrycka mig kärleksfullt, tala om för någon att Jag älskar dig, du är underbar, vacker, det bästa jag vet. Jag är så lycklig som har konfronterat alla smärtor i mitt liv. Sätt de sk fienderna i ögonen. Visst har jag rensat de sk energitjuvarna och NU! Nu är de banne mig välkomna tillbaka om de vill. Jag vet nu att det enda som jag har är villkorslös kärlek till alla.

Antingen kommer denna enorma kärlek göra så att du försvinner ur mitt liv eller så stannar du kvar och njuter av att bli älskad. Jag älskar mina barn mer än mig själv. Jag älskar min familj mer än mig själv. Jag skulle kunna gå i elden för dem oavsett hur de har varit. 1; för att de är på samma väg i livet som jag och lär sig hela tiden och 2, för att de är mina rötter och länken till universum.

 Nu med denna insikt och min fulla visdoms hjärna välkomnar jag mannen i mitt liv. han är på väg. Jag känner det och den här gången för att stanna för alltid. Han blir en del av mig som jag kommer att älska mer än mig själv för att vi fann varann i livet utan slut där jag kan vara mig själv oavsett hur han är.

Kärlek är att kunna vara sig själv i en relation utan större förändringar för att någon kom in i ditt liv, att älska sin nästa så som den är för du valde den.

Tack för ordet och lycka till till mig och dig

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade