About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

tisdag 22 februari 2011

Vad är visuell coaching?

Många frågar mig vad visuell coaching är. Ja det är lika lätt att svara som: vad är Healing? Man behöver ge sig hän och uppleva detta.  Healing kan du göra själv liksom visualisera. Det som behövs är lite tid & viljans kraft. Dock kan man ibland behöva lite hjälp på vägen och därför finns de som är ämnade att jobba med healing & visualisering. Liksom religionen eller annan tro som du har kan healingen & visualiseringen bli en del av ditt liv. Visualiserar gör vi egentligen hela tiden (Vi hämtar bilder från våra tankar).  Skillnaden blir att i den visuella världen är allt tillåtet men inte inom religionen Kontra systemet som vi lever i. För du förstår att allt börjar med en tanke och härifrån kan du sikta så högt du vill. När du ser att du är på god väg fortsätt sedan att höja ribban.
Här skall jag förklara kraften som kommer av att visualisera dina mål. Vilket jag tar fram när jag jobbar med visuell coaching.

Allt du tänker på bär på energi, har en energi inom sig. När du tänker intensivt på någonting börjar den energin att manifesteras i ditt liv och det dröjer inte länge förrän du har manifesterat alla de tankar du har tänkt på så intensivt. Därför är det så viktigt att du använder denna inre kraft, tankens kraft, och energi till att manifestera dina mål. Det är här konsten att visualisera kommer till sin rätt. När du visualiserar ditt mål, och laddar det med massor av positiva känslor, får ditt undermedvetna tydliga signaler på vad det är du vill ha. Det blir klart och tydligt vad det är du vill att det skall manifestera i ditt liv och det börjar göra det för dig.
HUR?
 Ditt undermedvetna har mycket större tillgång till information jämfört med ditt logiska, medvetna sinne och börjar så att säga SCANNA din omgivning. Det undermedvetna, så att säga SER ÖVER ditt liv och andra människor för att hitta möjligheter till att manifestera ditt mål åt dig. Eftersom ditt undermedvetna kan länka sig samman med det kollektiva undermedvetna(ungefär som ett Internet J), så har det tillgång till ännu större källa av information och intelligens som det kan använda för att manifestera ditt mål. Använd VIST denna intelligens och kraft och kom ihåg detta: Precis som du kan manifestera dina positiva mål, så kan du även manifestera dina rädslor. Undvik att visualisera dina rädslor och undvik att mata dem med extra energi i form av negativa tankar och känslor…

Att visualisera är väldigt lätt. Vi gör det hela tiden utan att tänka på det så det kommer att kännas naturligt, ungefär som att du dagdrömmer.
Ta dig nu tid att göra den här målsättningsövningen och använd visualisering som ett redskap till att snabbare manifestera dina mål i verkligheten. Jag är redo att hjälpa dig när du vill…

 
What ever you ask for in prayer,
Belive you have already recived it,
And it will surely be yours.





(Jesus, Mark 11:24)
Andas rätt Och få ro
fredag 18 februari 2011

Vad är meditation?

Vad är meditation frågar många…

Meditation är att träna sitt sinne, det destruktiva sinnet. Jag skulle vilja säga att vi människor är naturliga sökare som befinner oss i olika nivåer i livet. Det finns de som är effektiva sökare och de som tar längre tid på sig som tycker att AH! Det är bra som det är… Förändringar är farligt och man vet aldrig vad som händer. Utryck som – jag vet vad jag har men jag vet inte vad jag får är vanligt. Men faktum är att när du inte vet vad du får är just den gången du kan få precis det du vill ha men hur skall du veta det?
Det destruktiva sinnet skapar i sin tur destruktiva känslor och därför är detta roten till allt lidande.  Meditation tar alltså bort orsaken till att vi utför skadliga handlingar och känner lidande, det eliminerar orsaken till alla problem. Vill du ändra på samhället behöver börja med dig själv och ditt sinne. Meditera först & sedan alltid, men gå sedan ut i verkligheten. Stanna inte på din kammare & i dig själv.

Jag vill hjälpa dig att frigöra dig kedjorna runt din hals så att din vilja blir stark och kan nå den oändliga lyckan som du är värd att få uppleva konstant.

Meditera mera med mig. Just nu varannan jämn vecka på onsdagar kl 18.30, Torslanda torg Smsa in din bokning på 0700597111, skriv ditt pers nr och namn så hör jag av mig med vägbeskrivningen.

Ljus och kärlekshälsningar från Marija Angeliva
måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag handlar om alla relationer inte bara till din käraste man/pojkvän, hustru eller flickvän. Alla hjärtans dag är till för alla kärleks relationer. Till dina barn, föräldrar, arbetskamrater mm. Vårda alla relationer hur de än är. Ge den du minst Tycker om lite kärlek. Den behöver det mest.

Vi klagar ofta på att livet är tråkigt. Men det som behövs är oftast något så enkelt som att skapa utrymme för att ny energi skall kunna komma in i ditt liv. Håll sinnet öppet så att du inte missar möjligheten att ta emot ljus och kärlek från andra.


Öva dig också på att ge ovillkorlig kärlek till dina föräldrar. De är också här på en resa genom livet för att växa och lära sig,  så döm dem inte för hårt. Jag vet nämligen att vår själ har valt de föräldrar som utmanar oss allra mest i fråga om de lärdomar vår själ vill lära sig under det här livet. Därför är det viktigt att vi läker relationer med våra föräldrar-Hur svår den relationen än är.

Ha en fantastisk Alla  hjärtans Dag önskar Marija Angeliva
2011-02- 14

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade