About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

torsdag 23 december 2010
Snart är året slut. låt kärleken flöda ut från era hjärtan och låt den sprida sig till alla era nära och kära. Ge era barn, föräldrar, kollegor er fulla uppmärksamhet. Ge er hän och låt Gud leda er genom livet. Släpp taget om alla måsten hit o dit. Varva ner och umgås med era familjer lite mer (hur de än må vara)
Inget är så viktigt som att umgås och älska varandra. Var tacksam för det du redan har och du kommer att få mer. Precis så mycket som du behöver. Du har alltid ett val. Låt ditt inre centrum göra dina val. Stäng av dina känslor och tankar i bland och låt det högsta inom dig leda dig. Tro mig den vet allt...oavsett hur många misslyckanden du skall gå igenom så vet att du vet alltid bäst. Dina tankar och känslor är till låns och till för att memorera och lära Du är inte varken kropp, tanke eller känsla. Du är evig och större än du tror. Låt dig ledas, tro på dig själv! 
Livet skall vara tufft. Då vet du att du lever här på jorden. Acceptera och respektera alla svårigheter då det är från dem du söker sanning och lätthet. Ju hårdare livet är desto mer söker vi svar på meningen med livet och det är just den vi skall nå innan vi lämnar vårt skal. 
Så lämna nu alla gamla skulder, ångest, hat, smärta mm i det gamla året. Visualisera hur du läker all smärta och hur ditt inre centrum transformerar allt till kärlek. Du är kärlek, Du är evig och du är stor. STÖRST!!! Älska allt och alla!
Låt 2011 fylla ditt liv med kärlek även om livet är tufft. Projicera kärlek. Är mungipan neråt så tvinga den uppåt. LE! Omvandla ditt liv. Bryt dina mönster genom att se dem och acceptera dem. När du har sett ditt mönster kan du göra små steg framåt att bryta det genom att göra små positiva förändringar.

Övning ger färdighet! Du är inte här för att skina utåt och tro att du är något/någon i andras ögon. Du är här för att skina inåt och veta att du är någon stor som kan skina oavsett vad/var du befinner dig. 

Vi är här för varandra precis som Gud och hans heliga krafter är med oss konstant...
onsdag 1 december 2010

Kär vid 50


En kropp med skavanker blir vacker när den är älskad.
När man blir medelålders är man nog mera kritisk först när man träffar en människa. Men när man väl bestämt sig för honom eller henne, är man mer tolerant. Kärleken kommer ju inte som en skänk från ovan, man måste jobba på den. När man är äldre är man mer villig att göra det. Man lyssnar på varandra, är mer förlåtande. När man är ung tror man att kärleken löser allt. När man är äldre vet man att det inte är så. Man lär sig varandras styrkor och svagheter. Man får mer och mer gemensam historia, fler och fler minnen. Det svetsar ihop. Vi blir inte känslomässigt avtrubbade för att vi blir äldre. Tvärtom kan ålder och erfarenhet göra känslolivet rikare och mer intensivt. Passion är sannerligen inget som bara hör ungdomen till. Vi får inte glömma att bejaka de passionerade ögonblick som finns även i de mest stadgade relationer. Någonstans har vi gömt undan hettan, minnet av vår förälskelse. Det kan komma fram i drömmar eller dyka upp i vardagliga situationer. Känslor som dyker upp ”bara just nu”. Ta vara på de små ögonblicken! Kärlek tar ibland tid, och vi människor behöver först känna trygghet och säkerhet innan vi släpper loss sexuellt och passionen tar över.
tisdag 30 november 2010
Visste du att dina känslor och tankar skapar bilder och de i sin tur materialisteras förr eller senare? Visste du att din värld är precis så magisk som du gör den till och att dina begränsningar är de enda hindren från att nå dina mål i livet? Fråga dig själv då och då Vilka begränsningar du har och varför du har dem? Vad är det som gör att du tror att du inte kan, får göra, räcker till eller inte vågar göra det som dina djupaste begär vill att du skall göra? Fråga dig själv: Om jag gör si eller så. Kommer jag att belasta någon? Om svaret är nej; Vad väntar du på?!
Så länge du inte rider på någon annans rygg finns det inga begränsningar och kom också ihåg att ta för dig. Andra kan säga ifrån om det nu är så att du blir för mycket. Våga ta för dig utan att känna skuld. Man behöver inte alltid ge igen för att få. Ibland kan man ge och sedan få från andra källor. Ibland får man och man kan ge till andra. Livet är en cirkel som aldrig tar slut. Det du ger, det får du. Ont eller gott.
Hur skall du uppfylla alla dina drömmar om du hela tiden skall leva upp till andras ideal? Det går inte! Du är här för att skapa, förvandla och bli hel. Utan det kan inte förändring ske och målen blir utom räckhåll. Så vad väntar du på? Öppna din inre bok och börja leta efter skatterna. Vem är du? vad vill du? Vem har format dig? Hur har ditt liv sett ut de sista sju åren? Var vill du vara om 5 år, om 10 år, om 20 år? Ta fram sax, pennor, härlig musik, levande ljus, inspirerande böcker och börja måla fram en bild av vad du vill ha, vem du vill vara. Rita, måla, skriv ner alla dina tankar.
Du är här för att skapa, förvandla och bli hel ty helheten väntar där uppe.
Ljus och kärlek från Marija
torsdag 11 november 2010

Passion


Ibland spelar hjärtat oss ett spratt. Intensiva känslor uppstår plötsligt och det sker en kollaps av barriärer mellan två främlingar, där inget stämmer mer än den intensivt brinnande låga. Det är passionen som våldsamt flammat upp. När den inte lugnar ner sig till en stilla glöd, utan fortsätter brinna av begär och besatthet, kan den vara omöjlig att leva med.
Passionen slår ner som kärlek vid första ögonkastet. De två som drabbas kan vara främlingar för varandra. De är fast innan de ens vet vad de heter. De kan t.o.m. hinna kyssas innan de presenterar sig. Som två poler av en magnet har de dragits till varandra. Passionen river allt motstånd och båda parter som drabbas blir blinda för allt annat än att uppfylla detta begär. Det kan finnas ett ögonblick av normaliserande innan hettan sätter in. Man förstår inte vad som händer. Man tycker att det här är inte riktigt klokt! Det kan också kännas som en elektrisk stöt vid beröring. Hela kroppen vaknar och sedan är det som om blicken inte stannar vid ögat utan berör själen.
En befrielse från ansvar – ja så beskriver de flesta som drabbats av passionen detta tillstånd. Ansvarsfriheten kan ta sig olika skepnader. Lusten att bryta upp från allt och skapa en ny fantastisk tillvaro tillsammans finns där. En känsla av att bli en till 100 procent levande människa där nuet är förhärskande är en del av berusningen. Men det finns ett uppvaknande, en ”kärleksbaksmälla”. Så talar den krassa verkligheten om känslor och passion. Det har forskats även om detta. Och man vet att den hänryckande kärleken blommar allra starkast så länge det finns lite främlingskap kvar. Fantasin får fylla ut och det som projiceras blir så fantastiskt och perfekt. Det okända är lockande och nyfikenheten på det ännu ej upptäckta så stor. Det är inte alltid passionen går att leva med. När den inte lägger sig till en lugn kärlek utan fortsätter att brinna i begär och besatthet är den svår att hantera i en vardag. 
tisdag 9 november 2010

Om Kärlek





När vi talar om förälskelse rör vi oss på flera olika nivåer. När man är förälskad känns det i hela kroppen. En förälskad människa sover sällan särskilt djupt och glömmer ofta bort att äta. Är ganska förvirrad, ja, nästan förhäxad. Det ligger något smått desperat och på samma gång underbart i den här känslan. Hormonerna rusar runt i kroppen och man känner sig extremt upprymd. Tillståndet kan kännas som rena snurren, det kommer olämpligt, och man har egentligen inte tid med det här. Men ändå vill man inte att det ska gå över. Kärleken är ett gåtfullt väsen. Vi kan bara göra vårt bästa för att få en relation att fungera.


Förälskelse är ett av de starkaste känslotillstånd man kan uppleva. Men kärlek kan också gränsa till galenskap. Vem har inte gjort saker på grund av kärlek – lycklig eller olycklig – som man aldrig skulle ha gjort annars? Kärlek liknar mental galenskap – ett medicinskt tillstånd. Det menar den brittiske psykologen Frank Tallis. Jag håller med honom, jag arbetar själv med psykiskt sjuka människor och symtomen liknar de som kännetecknar tvångssyndrom och depression. Alla har väl upplevt hur kroppen reagerar när man ser någon som man är förälskad i – man får hjärtklappning, svårt att andas, blir darrig i benen. Det är fysiska reaktioner som påminner om panikångest.
Förälskelsen får saker och ting att hända. På gott och ont får man väl säga. Förälsklelsen är en skör balansgång mellan nödvändig utveckling och komplett galenskap. Hormonellt innebär förälskelsen en väldig kraftig stimulering av lyckokänslorna, bland annat genom hormonet dopamin. I takt med att känslorna svallar, ökar dopaminet i kroppen och det är helt naturligt att tappa sans och vett. Dopamin är ju en del av hjärnans belöningssystem och som verkar väldigt effektivt hos personer med missbruk.
Forskning visar att den emotionella kraschen när ett förhållande tar slut liknar den som en amfetaminberoende person får när drogen går ur kroppen. Nivån av det amfetaminliknande ämnet fenyletylamin – som är inblandat i den kick man upplever när man är förälskad – sjunker i kroppen när man blir lämnad av den man älskar. Det är ju förbryllande att så många upplever kärlek som något obehagligt och ändå fortsätter att bli kära. En sund människa undviker ju som regel saker förknippade med obehag. När det gäller kärlek pågår ett komplex biokemiskt spel i våra hjärnor.
Den känslomässiga berg och dalbana som kära personer upplever har mycket gemensamt med manodepressiv sjukdom.

Biokemin kan spela oss ett spratt när vi har sex. Närheten skapar ett kemiskt beroende snarare än ett psykologiskt och vi binds omedvetet vid den andra personen. Varaktig kärlek byggs på ömsesidig förståelse, en själslig intimitet mer än en kroppslig. Sedan kommer den sexuella närheten som en naturlig följd. Trots att vi vet mer om sex än någonsin tidigare, lever många gamla myter kvar. Inte minst när det gäller sex i medelåldern. Både män och kvinnor kan tappa lusten, men män vill inte gärna erkänna det. Män tror ofta att de har problem, när penis inte blir lika styv som när de var 20. Men det handlar bara om en naturlig kroppslig förändring. De flesta 50-åringar har upplevt impotens någon gång. Men det behöver inte vara något bestående. Friska, fysiskt och sexuellt aktiva män kan få stånd i hög ålder.


Som tonåringar lärde vi oss att ”förspel” betydde kyssar och smek. I medelåldern behöver männen beröring, kyssar och smek lika mycket som vi kvinnor för att de ska få stånd. Men det behöver inte alltid leda till samlag. Sex är så mycket mer än bara samlag. Kvinnans kropp måste också väckas. Kvinnan är mycket hudkänslig och har stort behov av beröring. Ländryggen är översållad med njutningscensorer som direkt påverkar lusten. Och det finns garanterat inte en enda kvinna som inte älskar att bli smekt och kysst i nacken. Ett faktum som ni män bör ta lärdom av och utnyttja – det är en underbar väg in i den sensuella världen.
måndag 8 november 2010

Om Kärlek





Kärleken är det som berör oss människor allra djupast. Kärleken har många ansikten, men en sak har de alla gemensamt, den grundas på ett ömsesidigt givande och tagande. Det finns lika många sorters kärlek som det finns relationer, men i grund och botten är de alla besläktade. Vår förmåga att bli förälskade bygger på våra erfarenheter av kärlek mellan barn och föräldrar, vår inställning till medmänsklig kärlek och vår förmåga att älska oss själva.
I kärleken kan man finna kraft att förändra sig själv och sin tillvaro till något mer levande. Det kan och ska ta tid. Vad vi kan få och ge är en mogen kärlek som kräver anpassning och respekt. En kärlek mellan jämnlikar som ger många chanser till utveckling.
Förälskad kan man bli, när man hungrig går omkring och längtar efter närhet och ömhet och träffar någon med samma behov. Någon som i viss mån motsvarar ens inre och yttre drömbild av partner. Förälskelsen kan övergå i kärlek om man har haft tur och verkligen mött någon som man passar ihop med. På det viset kan man skapa en relation, som bygger på ömsesidig aktning, respekt, sensualism och utveckling.
fredag 5 november 2010

Om kärlek

Lev glädjerikt och lustfyllt. Många människor lever ensamma, söker inte parrelation. Mitt i livet vet vi att det finns många olika sorters kärlek; till barn och barnbarn, vänner och olika intressen. Man måste inte leva ihop med någon för att tillvaron ska få mening. Glädje, lust, närhet och umgänge med människor vi tycker om är något av det som kan ladda vårt inre batteri och ge mängder av nya resurser. Upptäck och ta vara på allt det som gör livet rikare och ger tillvaron nya dimensioner. Relationer blir vad vi gör dem till. I en relation med stor närhet och känslomässig kontakt flödar energierna fritt, vilket hjälper till att skapa en bättre hälsa. Forskningen har visat att de som har nära relationer lever betydligt längre. Stabila sexuella förhållandenGlöm aldrig att det bästa sexlivet skapas av en livslång inlärningsprocess. Människor förändras och växer och kärlek, ömhet, sensualism och erotik förändras i olika åldrar och tidsperioder. Om man tillåter sig själv att fullt ut njuta av sin sexualitet och är villig att arbeta med denna inlärningsprocess, kommer vårt sexliv att bli bättre och bättre. Men utmaningen är att hålla kärleken och det positiva flödet vid liv även i ett längre förhållande.
måndag 11 oktober 2010

Jaget - Integritet

Majestät och Uthållighet
       Hod och Nezah


Granska din egen hedersord och se om du har brutit mot den. Meditera i såll kring betydelsen av heder och be om hjälp för att följa dina egna hedersbegrepp. Koncentrera dig sedan på kraften från konfirmationens sakrament som symboliserar ditt beslut att bevara din integritet. HEDRA DIG SJÄLV!!!

Det tredje energi fältet kallas för astral kropp. Här har du din känsel, sinne, emotioner, nervsystem, begär och solar plexus. Det är här viktigt att balansera sina känslor, vitalisera det sympatiska nervsystemet, matsmältningen och ämnesomsättningen.Om man lever på den positiva sidan i solar plexus har man vilje kraft, auktoritet, energi, självbehärskning, strålglans, värm,ande humor, skratt och odödlighet.
Omvänt, om man lever på den negativa sidan här kan man vara mycket ego tippad på personlig kraft, själverkännande, ilsken, rädd, hatisk och mycket matsmältningsproblem av olika slag.


Organ som verkar här är; bukspottkörteln, binjurarna, magen, levern, gallblåsan, nervsystemet och muskler.
Det sägs att själar som lämnar sin kropp via denna astral kropp vandrar på jorden tills någon visar dem in i ljuset om de inte kommer på de själva. detta innebär att de inte är färdiga med sig jordlivet. Kanske har de lämnat ett hus o byggt eller annat materiellt ting bakom sig som de inte kunde ta med sig givetvis.

Därför vill jag dig säga. LE varje dag. Le när du vaknar, LE när du jobbar , LE när du har ont, Le när du dör, LE när du gör allt som du gör ty inget på jordlivet är verkligt. Allt är en illusion. Det enda som verkligen existerar är bortom oss, Håller oss vid liv och kan aldrig skada oss. Jobba dig upp i alla nivåer av din kropp så att du lämnar jordlivet från ditt kron shakra. då vet du att du är färdig här; du har gjort endast gott, tjänat samhället och dina medmänniskor, tagit hand om din familj, Älskat så som gud älskar oss. tro mig, då kommer du garanterat till paradiset men om du dör i illusionen att du inte är färdig med ditten och datten... jaa då väntar helvet dig igen.


 Lycka till. Meditera mera, älska mera, stänga av dina tankar mera och njut av det du har framför fötterna så skall du se att allt kommer att gå den vägen som det skall gå. Ditt mål är ditt sanna jag...
onsdag 6 oktober 2010

Äktenskapet/Skönhet,

Tiferet/Kärlek
Kärlek är Gudomlig kraft. Medkänslans kraft – Bedöm i vilken mån du ger dig själv och andra förlåtelse och kärlek. Koncentrera dig på hur väl du tar hand om dig själv och det symboliska äktenskapets löfte till dig själv.

Detta energifält har grön kraft och är en mental kropp för självmedvetenhet, matintag, kreativitet i skrift, ljud och uttryck av kärlek. När detta chakra fungerar som det skall har man villkorslös kärlek till sig själv och omgivningen. Man är förlåtande, man har medkänsla, man är i enhet med livet, Man har frid inom sig, Man är öppen och positiv, man är harmonisk och belåten, man känner tacksamhet. 

Lever man på den negativa sidan av detta energifält kan man undertryckta känslor, svårighet att visa kärlek och omtanke, man kan emotionell instabilitet, man kan vara ur balans, känna sig sjuk ofta av olika orsaker, ha dåligt hjärta och blodcirkulation. Man kan i detta chakra också känna svartsjuka/avund och ha stort kontrollbehov på sig själv och omgivningen. Man kan här också ha svårigheter att släppa på gamla smärtor. En bra affirmation är då bra att säga till sig själv ofta; Jag släpper gamla smärtor inför kärlekens händer.
Det är här därför viktigt att hålla livskraften från det högre jaget, att energi sätta blodet och den fysiska kroppen samt blodcirkulationen med olika alternativa medicineringar som meditation, yoga, örter och annat som är naturligt.


Organ som är belägna i detta chakra är Thymus, hjärt kärlsystem, armar, händer och lungor.
Ta hand om dig själv och andra med villkorslös kärlek. Ingen är varken bättre eller sämre än dig. Kom ihåg detta. Tyck aldrig synd om någon eller dig själv. Ha medkänsla. Alla kan klara sig själva så länge de inte är handikappade, svårt sjuka, lever i hungernöd eller på annat sätt inte kan ta hand om sig själv. Du är inte skyldig någon underkastelse förutom Gud som faktiskt är du. När du mår bra så mår alla andra bra. Sätt gränser men låt dem vara av kärlek och inte girighet och kontroll behöv.
AMEN!

måndag 4 oktober 2010

Bikten/Lev i sanning

Gevurah/Hezed
Bikten (överlämna dig åt Gud) Lev i sanning


Stränghet och barmhärtighet


I detta femte shakra fält som ligger beläget i halsområdet är det viktigt att fundera på vilka tankar du har om andra människor och dig själv... Vilka ord har du riktat till andra? Har du riktat hårda ord bör du rikta positiv energi till dessa. 
Granska känslan som får dig att handla svekfullt (ljuga) Be att ljuset tränger in i denna rädsla och ger dig mod att inte handla på detta negativa sett igen. 


Detta shakra är kärlekens kronblad. Den högre mental kroppen.
Vi bör utveckla viljan så att blodet, hjärtat och kärleken cirkulerar i ett hälsosamt flöde. Hur vi uttrycker oss, hur våra uttryck vibrerar, hur vi kommunicerar är också beroende på hur stark vår vilja är att förändras.


Verkande organ här är; Hypothealamus, halsen och munnen, köld körteln, bi sköld körtlarna, sköld körteln. När viljan är stark är dessa organ i balans och vi har ordets kraft, sann kommunikation, pålitlighet, vänlighet, vishet, frid, kunskap, konst kunskap mm.


När de viktiga organen som tillhör detta shakra ej är i balans kan man ha kommunikationsproblem, ha problem med köld körteln, brist på omdöme, säga dumheter, ha oförståndigt använd kunskap mm.




               Därför UTVECKLA VILJAN...



söndag 3 oktober 2010

Tredje ögat / Insikt och visdom Binah/Kokhmah


Ordination = sök sanningen 

Granska ditt dagliga liv. Be om visdom, vishet och insikt för situationer som du upplever förvirrande och skrämmande. Påminn dig om ordinationen = Löftet om att vi alla har med oss en särskild gåva i detta liv. Det är omöjligt att undgå meningen med livet…




Tredje ögat står för Buddisk kropp – intuition – kärlek – vänster öga
                  nervsystemet – hypofysen – magnetisk intuition – vision



Verkande organ i detta chakra är slem körteln, hypofysen, tallkottkörteln, vänster öga, näsa och öron, centrala nervsystemet, synen.  Att vitalisera undre och nedre hjärnhalvan är bra övning för detta chakra. Sök, läs, lär, våga ta risker, våga stå för vem du är och var hela tiden medveten om vad du gör så kommer din klarsynthet, sinnesfrid, vishet, hängivelse, koncentration, intuition, ljud och fantasi att öka mer och mer tills du en dag blir som en jakt hund som kan spåra upp lukter. Detta chakra är mycket viktigt då många sökare faller för frestelser här och hamnar längre ner i sitt energi system och får börja om från början på grund av grupp tryck på olika håll, som ex familj, kompisar eller arbetskamrater.

Om man lever på den negativa sidan av detta chakra kan man ha brist på koncentration, rädslor av olika slag, cynism, spänningsverk, huvudverk, ögon problem av olika slag, öron problem av olika slag, mardrömmar och en känsla av att hela tiden vara skild från saker eller känna saknad efter något/någon.




''                            "

SÖK SANNINGEN
tisdag 28 september 2010

LEV HÄR OCH NU - KRON SHAKRAT

JUVELEN I LOTUSEN/Lila färg

För att vi skall vara 100% lyckliga behöver vi följa de sju andliga livsprinciperna. Här skall jag skriva om den sjunde. Dels som en upprepning för mig själv och dels för att jag vill dela med mig av denna kunskap som har förändrat mitt liv. Att få kunskap om sitt chakra system generar hälsa.

KETER/KRONAN=KAUSAL KROPPEN/DET SJUNDE CHAKRAT SOM STÅR FÖR GUDOMLIG KÄRLEK

ATT LEVA HÄR OCH NU

ALLA PSYKISKA OCH FYSISKA HINDER ÄR ILLUSIONER

Det sjunde chakrat är förknippat med den övre delen av hjärnan och höger öga. Handlar om andlig vilja. Att lägga sitt liv i Guds händer. Kronan påverkar nervsystemet, muskelvävnader och huden.  Människor med dåliga nerver/vredes utbrott/för stort kontrollbehov kan få hudutslag i olika former som ex, psoriasis, mjäll exem, klåda, De kan också påverka musklerna och man kan få ryckningar i olika delar av kroppen.
I detta chakra behöver vi ställa oss själva följande frågor…
1, håller jag på att förlora kraft?
2, vad är jag rädd för? Vad är det som gör att jag är rädd?
Ta ett djupt andetag och bryt dig medvetet loss den rädslan som kommer upp i dina tankar…
Åkalla sedan din skyddsängel eller den skyddande kraften som hör till detta shakra och låt den fylla dig med Guds kraft i ditt sinne. Låt denna kraft blåsas in i hela ditt väsen.

För att försonas med vårt sanna jag behöver vi ha en andlig vilja vilket kommer att ta oss till kärnan som fört oss hit i första hand. Vi är andliga varelser och vår ande söker enhet. Om vi behagar oss själva endast med fysiska ting Kommer vi att svälta vår ande och bli ande fattiga. Andefattiga människor kan ofta känna sig ensamma, olyckliga, sjuka, sakna empati, vara rädda, leva i det förflutna, deprimerade mm. Listan kan bli lång när vi inte känner vårt sanna jag/Vårt inre jag/hjärtats röst, ja kalla det vad du vill men det är osynligt. Du kan endast känna den och endast genom att lära känna den. Genom att veta att du är mycket mer än vad du vet att du är. Du är andlig…
Att utöva regelbunden Meditation är bästa medicinen mot nerv problem/stress

 FAKTA OM DET SJUNDE SHAKRAT I ENERGI SYSTEMET
Organ: tallkottkörteln, hjärnbarken, centrala nervsystemet, höger öga
DET GÖGRE JAGET
ENHET MED DET OÄNDLIGA
INSPIRATION
FÖRNIMMELSE
Lever man på den negativa sidan av detta shakra har man brist på inspiration, förvirring, depression, beroenden
söndag 19 september 2010

Glädje kommer innifrån...


Du kan inte få den genom någon annan och du kan inte köpa det heller.
projicera kärlek och glädje i dig själv varje dag så kommer den så småningom att bli konstant.
När du har övat länge nog på att vara lycklig för inget så kommer du så småningom att inte minnas det dystra i livet.
Du kommer att undra varför du trodde livet var dystert.
Du kommer att inse att det största och finaste som finns är du själv.
När du ser att ditt leende smittar av sig på andra kommer du att le ännu mera och till slut ler du konstant.

Nyckeln till all frihet, kärlek, glädje, harmoni, det högsta goda och allt gott som finns är DU!
Ta din nyckel och öppna ditt hjärta...
Sätt färg i ditt inre.
Gå på chakra balansering, healing, meditation, yoga, therapi, afrikansk dans, ja vad du vill där du kan släppa loss och släppa ut djuret i dig.
Vi har alla ett djur innom oss som vill leva och uppleva.

Våga ta för dig av livet...
Fantisera, drömm ljuva drömmar, visualisera hur allt som du önskar redan är uppfyllt.
Va med i dina drömmar och vem sade att man bara skall leva här och nu?
Sätt upp mål även om de verkar omöjliga.
Tro mig! Allt är möjligt!

Livet är en dans.
Dansa och sjöng när du mår dåligt för allt en stor vild fantasi som vi lever i.
Det enda som är verkligt är kärleken och det är endast den som gör oss glada och fulländadeså varför sätta en massa tid på saker som får oss att må dåligt. SLÄPP DEM! ADJÖSS MED DEM!!

Det bästa jag har gjort är att meditera men också att dansa. Nyligen lärde jag mig afrikansk dans, Tjohoo! vilket drag. Det finns nog en afrikan i mig, hehe

Jag önskar alla mycket kärlek och glädje
Älska och lev
Detta är livet

Kramar från Mrija
torsdag 16 september 2010

Sista delen av ”ATT TRO RÄCKER INTE” del 6


I denna sista del av mina kyrkliga kunskaper och det som jag sista tiden har forskat fram i mina tankar, bibeln och andra skrifter tänker jag använda mig av ordet änglar i stället för Guider. Jag har insett mer och mer att det som Bibeln skriver stämmer så bra när man lägger lite tid i att förstå tanken och anden bakom skriften. Kanske är det så som prästen sade till mig i sommar När jag besökte sankt söndag kyrkan i staden Bitola:
– mitt barn, människan kommer hit, tänder sitt ljus, önskar sig något, lägger en peng och går hem. Men ingen stannar upp och tänker efter, känner efter, läser Guds ord. Vad säger kyrkan? Vad säger den heliga skriften? Vilka är änglarna och vad står de för? Om de stannar upp och känner efter kanske de möter sig själva och det kan vara skrämmande. Mm, så är det nog. Jag håller med den trevliga prästen. Han gav mig ett inre lugn och en bekräftelse om andevärlden. Ande världen verkar omkring oss men kanske inte så som många tror. Vi behöver stanna upp, rensa vårt inre, Söka sanningen och därefter tillåta vår skyddsängel, Guider och vad annat som finns på andra sidan att göra sig hörda hos oss. Det är ungefär som en smutsig stol. Tvättar du inte bort skiten kan du inte se den fina stolens insida.

Genom att studera de kyrkliga lärorna förstår man att änglarna inte har en fysisk naturlighet som jordens fysiska själar har. De har heller ingen rot i den fysiska värden på jord klotet utan de tillhör en änglasvär. Varje ängel finns till separat som en individ åt varje människa och varje ängel tjänar Gud och människan. I Ängeln finns inget fysiskt liv. Men i varje ängel finns givetvis liv som vi kan förstå genom att studera bibeln/kyrkan, genom att stanna upp och lyssna inåt, genom att sjunga, be till det högsta goda, söka andliga mästare som lever för att tjäna mänskligheten, en mästare som ger sig hän människan och inte sig själv.
Änglarnas liv är en Gudstjänst vilket gör att de alltid är i Gud, med Gud.

Kommer du ihåg Jakobs stege som var mellan himlen och jorden, på vilken änglarna klättrade upp och ner. Vem som helst av oss människor kan klättra på denna stege och strecka sig mot skyarna. Denna möjlighet är framkallad för oss alla genom Guds kraft och änglarnas hjälp som hjälper oss att klättra och som hjälper oss att bygga vårt liv så att vi så småningom kan klättra upp till Gud och enas med hans svär där den oändliga kärleken har sin rot, också för att det i oss skall framträda en hel ande vilket har sin rot i den andliga världen/himlen. Och det är därför viktigt för varje kristen/troende/vetande själ att veta vad en ängel är. Att alltid känna sin ängel omkring sig och vid sin sida och veta varför man är i den materiella världen och veta att roten är anden och försöka efterlikna den ty detta är meningen med jorde livet.

Oändlig kärlek (vilket jag kan säga är lika med tjänst) är det enda som existerar, allt annat är en illusion (lärdom/läxa). Din ängel ser alltid till dina andliga verkningar och jämför dem med den himmelska för det som sker i den materiella världen är förbundet med den himmelska.

”Gud skapade himlen & jorden”
Detta lilla & säger så kolossalt mycket. Detta lilla & har en stor betydelse. En förbindelse…
Man skall ej tänka att: ”i början” har en betydelse av tid. I den heliga skriften finns ”i början” på flera ställen. Så här börjar Johannes evangeliet. Just denna man talar om den hemliga världen/om den treeniga guden. Man skall ej uppfatta ord om tid då vi med vårt begränsade sätt att tänka lätt gör detta. ”i början” – först.
Ord är inte tid. Ord blir inte tid. Men ord blir till för roten till alltet. Det obegränsade alltet.

Guds härlighet och hans välsignelse. För detta finns hela kunskapen och läran. All den andliga läran finns tillgänglig i mycket detaljer om man vill fördjupa sig i den kristna läran. Jag kommer givetvis inte att gå in på några detaljer då detta inte är en bok. Min bok kommer jag att börja skriva så snart jag finner ro i mitt jobb som jag kan känna är lite överbelastat ibland. Men jag tjänar samhället och jag ger 100 % av mig själv och det är vad som gör att jag håller mig rak i ryggen och kan le varje dag.
Jag kommer nu bara att ta upp det viktigaste att veta för vårt liv här på jorden. Det som är mest betydelsefullt.

Vad vi än gör, vilket jobb vi än har för oss så finns vår skyddsängel alltid bredvid oss och detta är verkligen en stor glädje för oss att veta. Att vi aldrig kan bli lämnade mot varandra i kriget mot det onda, i kriget mot djävulen. Alltid finns din skyddsängel med dig för han är din tjänare och han tjänar med kärlek. Där kärlek finn, finns alltid ett offer. Offertjänst & den kraften gör vår skyddsängel till vår bästa vän. Den bästa vän du kan ha. Den vän som du aldrig kan ha i en fysisk form. Hos varje människa finns den bästa vännen tillgänglig som älskar med sådan kärlek som vi människor inte är medvetna om. Men så är det bara. Vi har obegränsad kärlek med oss hela tiden men ändå är vi så duktiga med att söka den utanför oss själva hela tiden.

Om vi bara stannade upp, Andassss,,, Andsas andetag varje dag… vilken lycka vi har att finna.

Be alltid: Min heliga skyddsängel, BE GUD OM MIG, Amen!

Jag älskar dig…
Marija Angeliva
måndag 23 augusti 2010

Att tro räcker inte, del 5


Det är mycket enkelt att framkalla den tanken med andligt utvecklande om den andliga världen och att alla människor har en skyddsängel vid sin sida. När en människa också blir döpt i sin tro växer närheten ännu mera. Den blir till personens följeslagare, vaktare, lärare och finns med hela livet, eftersom ängeln redan är utvald från början.  Människan försvinner från den fysiska världen och återkommer igen med Guds sända guide som väntar på tröskeln åter igen och väntar på att få tjäna exakt samma individ fast i en annan fysisk form.  Vår Guide är alltid med oss, omkring oss och bevakar oss… Men vi frågar ändå varifrån all ondska föds, så mycket elände i livet. Var är då änglarna som står vid varje människa?

Det har funnits en fallen ängel som blev djävul, som alla vet om men han är också en ande och tillhör den andliga världen men har fallit av sin tro till Gud… Den onda kraften som vi valt många gånger att kalla till djävul kan inte göra något själv…
Han r en djävulusisk ande, vild och galen vilken vi möts med i denna värld, vilken vi är rädda för, vilken vi äcklas av och i olika skeden skapar panik.

Egentligen behöver vi inte vara så rädda som vi är, utan på ett annat sett. Sankt Serafim sarovski berättade att djävulen är som lågan på ett ljus; blås på den så försvinner den på en gång. Men man måste verkligen förvandlas till denna låga och verkligen våga blåsa med all världens kraft. & vi människor vi blåser och blåser men vad händer? Vi blåser inte alls!
(En vis präst sade till mig i sommar: mitt barn, hit kommer folket och tänder sina ljus, lägger lite pengar, pussar på ikonerna, önskar sig det ena och det andra och sedan går de hem. De tar med sig heligt vatten som om det skulle rena dem. Men ingen stannar upp och lyssnar. Vad är det vi präster predikar om? Vad sjunger vi om ? Vilken betydelse har alla ikoner och varför de egentligen kommer hit? Om de stannar upp kanske de möter sig själva och den heliga anden gör sig till känna och detta mitt barn är människans dilemma; att möta sig själva). Så sant, så sant…

Men vi måste förstå att djävulen inte bygger något utan rasar allt som den Gudomliga skapelsen erbjuder oss. Den fallna anden (Djävulen) försöker med alla krafter att förvandla, manipulera, förfalska vår andliga skapelse och om vi inte gör motstånd mot hans hinder och förfalskningar är det lätt för oss att falla för frestelser som inte är bra. Men vi kan faktiskt motsätta oss honom genom våran Guide som alltid är med oss. Var skyddsängel. Själva ordet ängel betyder tjänare. De tjänar Gud och så också oss människor på denna jord.

Lite om sankt serafim sarovski:
Han föddes i Ryssland 1759 hos fromma och rika föräldrar. Han var respekterad för sin välvilja och har sin historia därefter som ni kan googla om eller läs a i bibliotek om. Här följer några av hans budord:
. Ett gott arbete som vi utför i Guds vägar ger oss hans nåd och hjärta.
. Viljan av allt är tre; (Jag har alltid tolkat tre enigheten som; Fadern(hjärnan/tanken), sonen (hjärtat) den heliga anden(anden).
. Bönen är ett verktyg som du alltid bär bed dig.
. Sök, be och ge inte upp.
. Vår olycka är…att inte växa i nåd och Guds sinne.
. Sök andliga lärdomar och vet i ditt hjärta att Gud är med dig.
. Prata ofta med din följeslagare (Tjänare/guide/ängel) Så var säker på att du blir hörd.

Forts följer*

(Info från nätet om änglar)
Skyddsängel är enligt zoroastriskkristen och klassisk grekisk tradition, en ängel som beskyddar och bistår människor. Skyddsängeln sägs oftast vara en person som efter sin död fått en uppgift att skydda en fortfarande levande person som varit väldigt viktig för den döda. Det finns exempel på folk som jobbar med fiktion; författare, regissörer osv, som säger att de väldigt starkt tror på att deras skyddsängel är en av de fiktiva personer som han/hon jobbat med. Det sägs kännas lika verkligt som om ängeln hade varit en verklig person när han/hon levde. Inom zoroastrismen kallas skyddsänglarna för fravashi. Tron på änglar för kristendomens del, blev utbredd under 500-talet med angelologin som utgick från Dionysios Areopagitas verk. Sedan dess har uppfattningen om änglar förändrats i bådeÖstortodoxa och den Katolska kyrkan, men det är en allmän uppfattning i dessa samfund att sådana skyddsänglar hjälper den människa som Gud har anvisat dem, och för fram hennes böner till Gud. 

tisdag 17 augusti 2010

Att tro räcker inte, del 4

I den heliga skriften står det ofta att alla har en egen Guide eller Ängel/vägledare om du vill så. Hmm, Antar då att Länder, floder, skog, djur och allt som har sin rot i den andliga svären också har en Guide. Där har var och en av oss sin egen Guide som alltid finns med oss.
Jaa, jag får säga att Bibeln trots allt har lagt ut en ganska logisk förklaring för de själar som vet att de inte bara är fysiska och för de själar som har en förmåga att faktiskt säga att de tror på något större.

I början skapade Gud Himlen & Jorden!

Min filosofi i dessa ord: ”Den inre världen skapar den yttre”
Jag vet att Gud finns då jag är i ständig kontakt med honom i mina drömmar. Jag talar med honom i mina drömmar, jag upplever tidigare liv, jag får ledning, idéer, sanningar och viktigast av allt varningar. Detta är ingen fysisk värld som talar till mig. Ett tag trodde jag och min omgivning att jag var galen som drömde varje natt. Men med tiden som jag har dragit till mig likasinnade människor har jag förstått att det finns fler galningar.

Jag vet att min Guide alltid är med mig trots att jag inte ser honom som någon änglalik skepnad. Han är ingen som jag känner bibliskt men han är en andevarelse som är mycket kraftfull och kärleksfull. Ingen mjuk natur heller utan en envis, hetsig, med trumman i näven natur som får saker att hända med kraft. Han är indian och heter Sanchez. Och Hur vet jag detta: Jo, för att jag har tillåtit honom att finnas till för mig utan att ifrågasätta om han är verklig eller overklig. Jag insåg att jag måste veta, tillåta och acceptera honom annars kommer den kraften att förbli diffus. Detta genombrott kom redan för några år sedan men att verkligen känna honom i min fysiska kropp och få kommunikation telepatiskt med honom kom när jag var på Kurs med en underbar Kvinna Melanie Polly. Sedan den kursen kan jag Kommunicera med honom när jag vill. Helt underbart. En vän som alltid finns till och ju mer goda saker jag gör desto mer lyser jag och hjärtat trummar.

Hur vet jag att jag kommunicerar med min Guide? Jag kan få tecken som ex, mitt högra öra tjuter när jag vet att jag säger/gör något som är helt rätt. Mitt vänstra öra tjuter när jag bör tänka mig för. Mitt Höger öga vibrerar när jag har tagit på mig för mycket saker att göra, mitt vänstra öra när jag snart får reda på något. När jag sitter i trans känner jag först en kyla som kommer från höger sida om mig och sedan känner jag mig stark och kraftfull. Beroende på vad jag vill med meditationen den gången upplever jag olika saker. Vissa gånger kan jag vilja få kontakt med någon släkting som har kommit bort, andra gånger vill jag ha ett svar på något osv. När jag behöver healing lägger jag mig ner och bara tillåter healingen utan krav, då kommer stickningar i kroppen och en stor lättnad efteråt. En känsla av mycket djup avslappning och Plötsligt finns ingenting alls. Inga tankar eller ljud alls. Jag är helt borta. Det enda som jag är medveten om är en inre tillfredställelse som man måste uppleva för att förstå. Denna tillfredställelse ser till att jag alltid är lycklig och harmonisk. Ju mer jag helar mig själv desto Bättre mår jag.
När jag ger healing till andra Får jag telepatisk information och känningar på min egen kropp. på så sett vet jag vart jag skall föra mina händer. Informationen som jag får via mina tankar lagras på något konstigt sett som jag inte vet hur för jag behöver inte komma ihåg något utan bara lagra allt som kommer. När jag är klar vet jag vad jag skall säga. Nu förtiden har jag också tagit modet till mig att säga mer till klienten även om det ibland kan verka konstigt och smärtsamt så säger jag det ändå fast på ett ödmjukt sett. Nu när kommunikationen fungerar bättre med min Guide märker jag att kommunikationen med omvärlden också fungerar bättre.
I framtiden kommer de enda redskapen när jag helar att bestå av Massage & Coaching. Att klippa sig och få healing samtidigt är en underbar upplevelse.
Gud skapade oss till sin avbild”

Eftersom vi nu är övertygade att allt har sin start i tanken för att sedan bli verklighet så har vi också vi på jorden funnits först i himlen/andevärlden/hos Gud. Han skapade oss vilket betyder att vi måste likna honom. Vår värld och utseende har först funnits hos honom/I Guds tankesystem. Men då kan man undra saker i ett så här känsligt ämne:
Fanns krig och allt annat elände först hos honom och varför finns detta? Detta kommer jag att skriva om lite senare. Först om Guider/änglar.

”Allt som finns till har sin egen andliga Guide och varje människa likaså” Här kan man också fråga sig om onda, icke religiösa, icke troende människor också har en skyddsängel?
Forts Följer*


söndag 15 augusti 2010

Att tro räcker inte, del 3

Att tro räcker inte, del 3

Med hjälp av kyrkan och den heliga skriften kan vi bekanta oss med andevärlden (ängla världen).

I början skapade Gud himlen och jorden. Så här börjar den heliga skriften. De är de första orden i den första delen av bibeln. I början skapade

Att få kunskap om den andliga världen vilket i bibeln ofta symboliseras som ängla värld har inte bara en abstrakt Guda intresse utan en enorm religiös, praktisk betydelse för våra liv. Vi är ödelagda att veta vad och vilka änglarna är, vilken betydelse de har för oss och vilken vår relation till dem är. Vi behöver också veta att kyrkan lär ut just detta och att dessa två världar är konektade med varann. Himlen & jorden.

Den inre världen skapade den yttre. Han skapade oss som sin avbild.

Relationen på den andliga och materiella världen uttrycks med en lite men kraftfull bokstav/ord & eller and på Engelska, i på Makedoniska osv. Gud skapade ej 2 världar utan en:
En värld - andevärlden, den andra, specifikt från den – materiella. Inte med en akt i allskapelsen. Samtidigt är den ena och den andra världen sammankopplade. Den andliga före den materiella, ja, men också samtidigt.
Det är sagt himmel & Jord. Men hur menar jag då samtidigt?
Åtekommer till det*

St Platon är kristen redan innan Kristus tid och så vitt vi vet var han kraftfullt troende vilket vi inte får ignorerar hos de troende icke Gudavetare. Han hade anmärkningsbara uppfattningar om bildningen och livet på den ideala världen, att finnas till och med mycket värdefulla idéer om den världen: att när vi gör något har vi först en ide i huvudet (i tanken) om det vi skall göra, en ide, och sedan i samband med iden, med tanken som vi skall genomföra så skapar vi just det, Alltså har vi redan skapat det i vårt tanke system och här har du Guds tanke och verk:
Först skapade han andevärlden som en ide värld med vilken han bildar hela den materiella och icke materiella världen.
Detta är så viktigt för oss att förstå just detta betyder att allt som finns till i den materiella världen, där människan finns till, att all skapelse först skapades i den andliga världen vilket är vår ande som sitter i vårt inre centrums system, i den stora maskinen som styr både tankar, kropp och känslor. Där finns all början.
Läser vi den heliga skriften (nya och gamla testamentet) bör vi vara övertygade om just detta.
Forts följer*
lördag 14 augusti 2010

Att tro räcker inte, del 2

Vi kan bli mottagliga för våran vägledares kärlek, visdom, ledning och beskydd om vi bara tillåter oss att veta. TRO räcker inte. Om du tror så tvekar du. Vet att din skyddsängel är vid din sida hela tiden och konstant. Den ser allt du ser, känner allt du känner och tänker. På så vis vet Gud allt om dig också.

Gud (som är kärlek) är ren och sann. Gud är perfekt och du är här i din kropp för att efterlikna honom. Be till din Guide om beskydd och vägledning så kommer du att känna Guds kraft och visdom. En känsla av glädje och kärlek som lyfter dig och alla andra som ser dig omkring dig.

Kyrkan representerar Gud och hans rike. Genom kyrkan kan du få kunskap om vem han är och hur hans rike fungerar. Du behöver inte springa till kyrkan när du vet att Gud finns och han är med dig för han är med dig hela tiden. Men om du vill få en störra uppfattning om andevärlden och Gud kan du bäst hitta den informationen i kyrkan och den heliga skriften. Allt står där. Klart och tydligt.

På något sett har religionen och de som är religiösa tappat kontakten med andevärlden eller om de överhuvudtaget haft den omedvetet eller medvetet. Icke utryckt i min omgivning i alla fall. Antagligen har det trott att kraften finns i alla ikoner, kors och präster eller andra symboler som representerar Gud. Den heliga skriften är en text som vägleder ikoner, kyrkan, prästen osv. det finns för att vägleda och ge oss en förståelse om vem Gud är. Inget annat.
När du vet att Gud finns så vet också att du finns och att du är Gud. ”Jag skulle rättare säga att:
När du vet att Gud finns och du bara vet (inte tror) Då kan du Känna Gud och hans kraft.
Vi är här för att förena oss med den heliga kraften för vi är heliga. Boken reconnektion med Eric Pearl är ett bra exempel på vad jag skriver.  Du bara vet att så är det. Kraften som Gud har givit oss är det enda vi behöver använda när vi vet. Alla andra redskap är onödiga. En bra hjälp på vägen till insikt i vettiga mått men dock endast fysiska och förvirrande.
Du vet att du är perfekt och kan bli det från och med NU. Exakt Nu! Här och Nu!
Forts följer*
torsdag 12 augusti 2010

Att tro räcker inte

Jag vet. Jag bara vet

Sommaren 2010 i Makedonien. Energierna har varit starkare än någonsin. Både jag och min vän som var med mig har känt det starkt. Speciellt min vän som har naturliga mediala förmågor som dyker upp utan att hon anstränger sig och hon bara vet så är det. Och så är det. Mitt i prick.

Att jag kände av allt så strakt kan bero att jag har vuxit som människa eller att det helt enkelt är ödet som de säger i balkan. När det är dags så är det dags. Min spegelbild har varit helt annorlunda nu och varje gång jag tittar på mig själv förstår jag att inget som hänt hittills kunde ha hänt varken tidigare eller senare. Tiden är nu. Inget jag gör, säger till andra kan förändra något förutom när det är dags. Allt och alla har sin tid.
 
I stunderna som jag upplever i Makedonien är jag helt stilla. Jag känner inte av tiden. Jag har talat om för mig själv att i tre veckor vara off contakt och det har jag varit. Stängt av Sverige, telefoner och alla störande faktorer som ville påverka mig utifrån. Jag kände att de som inte tjänar något syfte i mitt liv förvandlades till bomull i stället för ord- så skön känsla att kunna stänga av det som inte behövs. Jag har inte tänkt en tanke på varken jobb, hus eller annat som förut kunde flyga igenom mina tankar och speciellt när jag minst ville det.

Människorna har varit de samma. Lite äldre, vissa klokare, vissa olyckliga, vissa växer osv.
Jag har varit med och pratat givetvis, lagt mina kort och använde de gåvor och krafter som jag ansåg var givande och visst är de givande men det är fortfarande jag som pratar och vägleder. Hmm…
Opåverkad har jag varit men något annat har satt en rot i min hjärna.
Under tiden som min hjärna hade semester hände det saker som jag inte förstod vilken betydelse det hade. Som alltid i Makedonien besöker jag olika kyrkor, kloster, muskeer osv för jag tycker det är intressant. Och så gjorde jag i år med. Men i år fastnade informationen i en viktig del av min hjärna eller kanske man skall säga i mitt filosofiska sinne (vilket det nu kan vara). Återkommer till det*

Mmm så här vill jag vara tänker jag. Opåverkad, full av kärlek, visdom och kunskap om tystnadens värde. Så tyst man kan bli om man bara vill och så tysta alla andra kan bli när man själv är tyst. Mmm, Härligt…
Det är verkligen skönt att bli tyst i sina tankar trots att omgivningen pratar, gapar, försöker påverka en osv. Att veta: Gud! Vad glad jag är att jag är jag. Jag är så lycklig och jag är fantastisk som jag är. Opåverkad.

Jag ser människans inre. Jag känner andevärlden omkring mig men bara när Jag vill. Jag vet nu att de väsen som är med mig är med mig oavbrutet. Jag vet ännu inget om andra väsen som man ibland talar om men jag har en känsla av att allt annat kommer också genom de väsen som är kopplade till mig. Jag vill kalla dem guider men jag vet att de är änglar. De är skepnader som ger telepatisk information. Mina tankar uppfattar den information som de sänder till mig. Telepati. Därför säger jag: Jag bara vet. Hur? Det vet jag inte men jag vet.
Kalla det magkänsla, intuition, telepati, det spelar ingen roll. Jag vet för att jag tillåter mig själv att veta utan att prestera eller kontrollera något. Jag tillåter informationen att komma och då kommer den. Så enkelt det är. Men det tog så många år att förstå. Men det är nog så att det var dags nu och inte förut.

Plötsligt vill jag tala utan att se på varken kort eller annat. Plötsligt känner jag personen i hela min kropp. Jag säger det jag behöver säga. Ibland gör sanningen ont men den som vill förändra och ta ett steg mot högre medvetenhet behöver tåla lite kritik och omvandla den. Det fick jag göra. Kritik är positivt för ditt växande. Lyssna, ta emot, omvandla, förändra, mixa och trixa så skall du se hur din medvetenhet kommer att växa. Låt dig utmanas varje dag ty då blir livet roligt och fulländat. Om allt går som vanligt, alla klappar dig på axeln o säger: så duktig du är som sköter dina sysslor, Jaa då händer inte så mycket mer än vardagen och dina sysslor.

Min resa i Makedonien har berikat mig andligt. I år insåg jag att min tro är sann. Gud finns och vi alla är en del av den kraften.  Vi är den gudomliga kraften.
Gud vill att vi skall må bra och därför har han sänt en skyddsängel till varje levande själ, för att leda oss och beskydda oss…
Forts följer*

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade