About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

onsdag 31 mars 2010

Allt är ett och kärlek i allt

Jag slappnar av mer och mer. Jag sätter fokus i tredje ögat som jag brukar göra när jag mediterar och något underbart griper tag i mig. Jag känner det i min bröstkorg. Jag kan knappt andas. Så jag ber i stället. Fader, Moder Jord, Du heliga Ande, mina guider. Jag är här och jag är kärlek, Jag är du, jag är stark, Jag  finns här. Visa mig vägen. 
Som jag andas och slappnar av mer och mer känner jag hur en sorg väcks innom mig. Jag får tårar i ögonen. Jag känner Guds kraft. Alla färger sprudlar i mitt sinne. Jag flyter med in i färgerna och bara försvinner. Jag omfamnar Moder Jord. Sorgen väcks ännu mera och med tårarna rinnande ner för mina kinder säger Jag att Jag är Gloria, Jag är Gabriella, Jag är min mamma, Jag är min pappa, Jag är mina kunder, Jag är min sambo, jag är naturen. Jag sveps med allt och jag är allt. Tårarna rinner mer och mer och jag sänder kärlek till allt som är jag. 


Jag sänder kärlek till jorden och visualiserar hur jag läker den.
Jag blundar och låter tårarna rinna färdigt en stund. Nu känns det bättre. Sorgen i min bröstkorg släpper sakta. Mer och mer. Det känns lättare. Jag öppnar nu mina ögon och känner mig så glad. Lycklig och härlig. Jag kan inte minnas när jag grät sist men det var så skönt att göra det. Och den här gången grät jag för att verkligen läka tillsammans med allt. Jag insåg i natt att JAG ÄR ALLT. Jag har nu äntligen fattat att allt jag ser är jag. Jag har ju vetat detta men varför har jag inte fattat det på djupet som nyss? Var det för att det var dags nu eller var det för jag de senaste dagarna har försökt lägga den sista pusselbiten till mitt öde?
Alla mina Drömmar, Insikter, Budskap, och människor som jag mött på min väg har haft en mening. Jag har vetat detta. Precis som jag visste med 100% att det inte finns något på andra sidan som jag skulle leta efter för de sade att där finns inget som inte finns på jorden. Det enda som finns är KÄRLEK men den har vi på jorden också. Nu är det dags för mig att verkligen enas med källan. Det finns inget mitt, ditt, hans, hennes eller bortom oss. Allt är vårt och allt finns på en och samma plats. JORDEN:
Vad skulle hände om vi fick en natur katastrof här i Sverige? Inte skulle vi säga att detta är mitt eller ditt när det enda som kanske finns kvar är en bräda från ditt hus och halva familjen ligger död. Nej! Vi skulle enas för att hjälpas åt. Vi skulle hjälpa det som gick att hjälpa. Vi skulle gråta och ta hand om varann. Vi skulle ta vad vi fick och ge vad vi har. Allt skulle plötsligt bli ett. Vi skulle enas för det skulle inte fungera annars. 
Hur fungerar det nu? Enas vi? 
tisdag 30 mars 2010

Själs frände

En själsfrände är en som du har i förväg valt att arbeta med för att skapa upplevelser för andra som kommer att ge själ tillväxt och förverkligande. Många gånger är de en spegel som du behöver för att utvecklas och väcka din själ. Du kan vara mycket attraherad av dem, men det kan finnas något hos dem som skapar en motvilja att du bara inte till fullo förstår. Saker som inte är antingen underbara eller gör att du verkligen bry dig. Många söker själsfränder vid denna tid att gifta sig, därför att de tror på dem som perfekt kompisar. Om du anser att detta är sant så hoppas jag att du är redo att vara i villkorslös kärlek, eftersom de är här för att lära dig hur man älska sig själv och att den kärlek som du får är en ganska fin present om du frågar mig, men Du behöver inte gifta dig med dem för att ta emot gåvan. De är speglar i vilka lärdomar du fortfarande behöver lära sig. Du kan ha hundratals likasinnade som är på jorden just nu. Du kommer att träffa mer än en i varje livstid. När du har läxor att lära sig eller karmiska mönster för att rensa Mr / Ms. Underbar mycket snabbt kan bli Mr / Ms.Hemskt. Vanligtvis är det ditt eget behov av att läka något från ditt förflutna som har blivit problemet. Själsfränder komma in i ditt liv för att hjälpa dig att upptäcka vilken underbar och fantastisk person du verkligen är. Det är deras gåva! (Det kan ta en stund för dig att se denna sanning, men de är en stor välsignelse i förklädnad.) De kommer att hjälpa dig att reflektera i och få dig att verkligen ta en titt på dig själv och vem du blir. Du kommer att fråga dig själv efter några tuffa konfrontationer om detta är verkligen vem jag är?

Det finns även andra själ anslutningar inklusive dubbla kompisar, gudomligt uttryck och gudomliga komplettar. De sista två är verkligen mycket likt själsfränder i det faktum att de är här för att ge dig en titt på dig själv och förhoppningsvis få dig att utvecklas, men de är inte de som du brukar välja som en kompis. De gör stora intryck på ditt liv och sedan går de vidare efter det att de hjälper dig att slutföra en lektion.

Twin arbetskamrater tillsammans i tjänst till Gud. De är ihop kopplade och är normalt inte attraherad av varann. Deras anslutning är på en vänskap / företag nivå och stannar där. Vanligtvis en eller flera av dina familjemedlemmar är två kompisar, samt ett par klasskamrater som du verkligen är bunden till. Lekkamrater och arbeta kompisar som visas på scenen och verkligen bidrar till att få er att gå vidare i livet är från din tvilling kompis gruppering.De känner sig som en bror eller syster som du alltid har önskat dig. Ni båda fungerar bra tillsammans och oftast kommer överens med varandra ganska bra. Den vänskap känner sig bekväm och pålitlig. 
söndag 28 mars 2010

God morgon solstråle och tack för att du är min vän också


Visst finns det med oss från andra sida men jag undrar om inte allt hänger ihop. Vi och dem är ett. Jag har på sista tiden filosoferat mycket kring det sk mediala och insett att allt blir verkligt genom vår fantasi tankar och visuella tankar . Det vi tänker får vi fram och det vi känner också. Jag har bildligt inte sett någon från andra sidan eller ordagrant prata med dem. Jag har utvecklats på den andliga vägen i 4 år nu och kan säga att healing och meditation är den bästa medicinen som finns. Jag mediterar varje dag och kommer i väldigt djup ner i trans. Det enda som finns på andra sidan är ingenting och det har de talat om för mig genom mina meditationer. På andra sidan finns ingenting min vän. Det enda som finns är kärlek och den har vi kan vi och kan också förmedla och använda den gratis. Allt annat är en så kallad illusion.


Din bästa guide är du själv och allt händer nu. Det spelar ingen roll vem du varit för du är redan färdig från början och den skall du bli till slut. Det enda du behöver göra för att nå dit är att leva i nuet och projicera kärlek hela tiden. Var i kärlek och lev med kärlek. 

Låt ingen lura dig att du endast kan känna in energier från andra sidan eller att du endast kan få kontakt med andevärlden. Allt är ett och därför kan du också från andra sidan jordklotet om du vill visuellt känna in en fysisk människa också. Du kan känna den fysiska världen lika mycket som den andliga men vad hjälper det dig i längden? Kommer detta att förbättra ditt liv? Nej! Du kommer att lära känna dig själv bättre men till slut få du lösa dina problem själv ändå. Allt börjar med dig och slutar med dig. 
Jag har vänner som har sprungit hos medium och olika kurser i åratal nu och blivit halvt galna. De tror att de lämnar sina kroppar och att de får till sig en ande från andra sidan. Helt otroligt. Det låter magiskt verkligen. Undrar hur det känns?

Människor i det stora hela har inte mått bra och har letat efter mening med livet. Ett sett att identifiera Gud och få en kontakt med honom eller liknande. Hur kan man tro på något man inte ser. Men där förstår du har du poängen. Att tro utan att behöva se något är en sanning som är verklig för mig.

Hade Gud velat att vi skall se honom eller andevärlden så hade vi kunnat det utan att behöva betala en massa pengar för att kunna detta.
Vi människor är skapade med ettor och nollor precis som datorn, ett nervsystem utan dess like, en fantasi som är oändligt bred. Vi kan tänka, känna, fantisera, visualisera, drömma, leva mm vad vi vill. I vårat centrum kan vi skapa vad vi vill och vi kan låta vår kropp säga och göra det vi vill. Vi har skapat datorn och vi har också skapat andevärlden. Den fysiska och den andliga världen är faktiskt ett och jag tror att vi behöver ta ner paradiset på jorden. Hur då?
Vi kan börja som jag gjorde för någon vecka sedan med att rensa hela källaren. Ge bort det du inte behöver till de behövande. Åk miljövänligt, Minska på arbetstimmarna och börja ge familjen lite uppmärksamhet. Du kanske blir fattigare men fan så mycket lyckligare. Börja meditera varje dag och lev ett medvetet liv där du äter lagom, jobbar lagom, sover lagom. Om du nu är spel eller drog beroende så gör detta också lagom. Man behöver inte sluta med sina passioner men gör dem lagom eller se dem som en lyx belöning. Jag röker exempelvis lite. Tre cigaretter om dagen. För mig är cigaretten en lyx. På morgonen med kaffet. En efter middagen och en innan jag lägger mig. Skit gott och jag luktar inte äckligt och är inte beroende. Jag har druckit ett glas rött vin varje dag sedan jag var 18 år och kommer göra detta tills jag dör. Är jag alkoholist? Nej! vin är nyttigt, varvar ner din kropp och det är gott. Är du spel beroende så ta och minska så får du dels pengar över och dels kanske du vinner på grund av att Gud ser att girigheten har lagt sig och din medvetenhet har tagit över. Gör vad du vill som inte skadar andra men gör det också medvetet. Med sunt förnuft.
Vad jag vill komma till med texten är: Låt inget ta över dig, låt ingen lura dig och snälla jobba inte ihjäl dig för pengar. Du har ditt liv här och nu. Oavsett vad som händer efter den fysiska döden så är det viktigt att du lever fulländat i detta livet. Skit i resten! Skit i vad andra tycker och tänker! Skit i chefen om det är en tyrann. Du skall ta hand om din kropp och själ för det är vad Gud vill. Han vill att du skall vara lycklig och hel för det är därför som han framkallade oss.

Var räd om dig min underbara med människa. Jag älskar dig och tillsammans kan vi göra den här världen till ett paradis. Hur då? Genom villkorslös kärlek till dig själv, naturen, djuren och alla andra....

Marija Angeliva

fredag 26 mars 2010

Lycka




Lycka för mig är att se dig le min vän, när jag känner att du är lycklig och allt är som det skall vara. Jag blir så glad när du är stark och kämpar vidare oavsett vad som hänt eller händer i ditt liv. Du vill! Du kan! Du skall göra det! Jag blir så lycklig när jag ser hur älden brinner innom dig. Din vilja är stark och du söker perfektion. Inte för att du är perfekt men för att du vet att från början är allt perfekt och det är dit vi strävar mot.

Du är fulländad min vän och när du upptäcker detta blir du så fri och glad. Du vill dela med dig och förändra hela världen. Inget kan gå emot dig. Du lyser och du är stark. Du upptäcker att din skugga inte finns längre utan himlen är framför dina ögon. Dit kom du ifrån och dit skall du. Du vet detta. Stoft kan de bli när de dör i kyrkan men du vet bättre. Du är evig och fri. Du fruktar ingenting för verkligheten hotar aldrig. Verkligheten kan inte skada dig. Verkligheten har du funnit då du vet vem du är, var du kom ifrån och vart du skall.

Lycka för mig är att se dig leva med båda fötterna på jorden. I medvetenhet följa de jordiska regler som finns här för att vägleda oss, forma oss och lära oss det vi kom för att lära och förstå. Jag blir så glad när du kan leva i medvetenhet. Du sätter kärleksfulla gränser, Du behåller din integritet, Du behåller dig själv ren i tankar och hjärta. När du efterliknar den du är. Den du verkligen är. När du vet att det inte finns någon separation från det högsta goda i universum och dig själv. När du vet att Jesus, Buddha, Moder Theresa , Caroline Myss, Alice Baily och många andra profeter, forskare och författare fanns till för att hjälpa oss på vägen precis som vi kan hjälpas åt på vägen. Vi finns här alla för att vi skall hjälpas åt att forma världen till att bli så som den var från början. Ren!

Lycka för mig är att älska dig villkorslöst. Det spelar ingen roll vad du gör eller vem du är för du är jag och jag är du. Vi kan bära varandra, stötta varandra och älskar varandra. 

För att nå en konstant lycka och ett högt medvetande krävs mycket mind fullnes eller meditation. Sök sanningen min vän men hitta dig själv först. När du har dig själv kan du aldrig gå vilse. Detta har du mitt ord på. 

I min meditation i dag var mitt hjärta så fyllt av kärlek att jag behövde dela med mig lite till dig och resten av världen. Älskar dig. Sprid kärlek med dina tankar!

Marija



torsdag 25 mars 2010

Min kund

En kund som klipper sig hos mig berättade en gång för inte så länge sedan att han brukar åka till Indien titt som tätt. För några år sedan när han var där första gången så träffade han en upplyst man som han fastnade för så enormt. Den upplyste hjälpte min kund att hitta sig själv, att läka sitt inre och sin familj. Min kund åkte dit titt som tätt för att prata med mannen, för att bli helad och för att kasta av sig allt som han samlade på sig här i Sverige.

Men efter några gånger som kunden åkte dit blev han slutligen inte så omtyckt längre. Trots att den upplyste vägledde min kund, helade honom, gav honom råd och älskade honom fortsatte kunden att gå i sina gamla spår och slänga ut all skit när han kom till mannen. Så en gång när min kund kom till indian för att träffa mannen blev han ställd. De träffades som de brukar. han omfamnar min kund och genom hans ögon sprudlar kärleken och min kund bara längtar efter hans energi men när min kund börjar prata om allt elände som han fortfarande vandrar i i Sverige med jobb, fru och allt som han tar upp säger Den upplyste. - Min vän, Nu är det dags att gå för dig. Jag har visat dig vägen men du är inte på den vägen. Gå hem nu och hitta vägen för du är vilse och jag kan inte hjälpa dig mera.

Jag blev helt tagen när kunden berättade detta För det är verkligen så. om inte en människa vill hjälpa sig själv så spelar det ingen roll hur mycket du försöker hjälpa till. Man kan visa vägen men det är upp till den andra att vandra på den. I dag åker min kund till Indien titt som tätt igen för att träffa den upplyste men på en helt annan nivå. De pratar inte längre om problem utan om det som är väsentligt i nuet och hur underbart och fantastiskt allting är.

Marija 


onsdag 24 mars 2010

Våga vara den du är

I livet utan slut står jag nu öga mot öga med mig själv. Jag ser djupt in i mina ögon och jag ryser till. 
-Vem är du och vad håller du på med? Du är snart framme och du fjantar dig fortfarande! När skall du fatta! Du är inte här för att tillfredsställa någon man. Du är här för att hjälpa de som behöver hjälp. Din man får klara sig själv på bästa sett eller hitta någon som kan hålla honom i handen. Nu får du baske mig ge dig! Sluta fundera över varför din familj och din partner ser sura, fundersamma eller ledsna ut. Det är deras problem. Du slår dem inte, du hotar dem inte, du tar inget ifrån dem. Varför skall de sura? DU ger så mycket du kan. Du kan inte dela dig i tio bitar. Du är en och de som inte fattar får hitta en annan väg. De som surar och är buttra för att de inte får din uppmärksamhet har problem inte du. Du sköter ditt jobb. Du hjälper till i världen och alla behöver dig inte bara din familj. 


Spänn upp musklerna nu Marija och le. Du skall le för du är vacker när du ler och när hela världen finns framför dig. Du är den som vill åka vart du vill och när du vill. Du är den solstrålen som lyser upp och peppar andra att lysa. Kom igen nu. Du är ett med allt och du skall skina tillsammans med dem. Sluta gräva ner dig över sambon, morsor, pappor och annat som drar ner dig. Du är unika och fri människa. lev livet så som du är och så som du skall vara. Ut och gör det du skall göra och skit i skuggan som drar ner dig. Vänd dig mot ljuset för det är dit du skall. Skuggan kommer att finnas kvar när din kropp dör men din själ som känner till ljuset kommer att leva vidare och jag vet att du vill stanna där denna gången så snälla rara Marija. Sluta upp med dumheterna. Du vet bättre.


Så nu när jag har sett mig själv är jag full av styrka och  kärlek igen. Det var lite svettigt men bra. Jag har fattat nu en gång för alla. De som vill vara i min närhet och speciellt bo med mig får fatta att de bara kan nå mig till en viss gräns. Har jag tid så har jag. Har jag inte det så har jag inte. Vill jag något ber jag om det. Vill jag inget så lämna mig ifred. Behöver du hjälp så kan jag hjälpa dig i mån av tid och vilja. Det kan finnas viktigare saker än att hjälpa dig i stunden. Allt är relativt. Så här är jag. Först det viktiga och sedan det andra. PUNKT!!!


Nu tog jag ett djupt andetag och kände hur något nytt föddes inom mig. Jag Den fina Afrodite!! :))) Bara jag inte börjar klä ut mig till den Grekiska gudinnan också. hahaha. Eros har jag hemma men han kanske börjar skjuta pilar åt annat håll snart men vad gör det. Älskar han mig inte som jag är så får han skjuta dem åt annat håll då. jag kommer att fortsätta glänsa, skratta, dansa och må bra precis som jag alltid har gjort.


Jag önskar alla mina medmänniskor massor av styrka att kunna vara de som ni är. Våga vara den du är!!!!


Marija Angeliva







måndag 15 mars 2010

Mamma


Två bruna små ögon tittar på mig
Två små söta händer klappar min kind
Jag älskar dig mamma
Mitt hjärta fylls av glädje och kärlek
Jag håller om denna lilla kropp som trycker sitt huvud i min famn som en liten katt
Jag stryker hennes hår och hon älskar det
En rosa slöja omsluter oss och en känsla av evig trygghet befinner sig
Jag tittar på den lilla kropp som ligger i min famn och jag vet att det är mig själv jag håller om
Mina ögon fylls av glädje tårar och jag vill aldrig släppa
Två små grönbruna ögon kommer fram till mig
Två små söta runda händer vill ta plats i samma famn
Mamma, Nu är det min tur
Mamma du är så god
Jag håller om två små kroppar och klappar dem med var sin hand
Vilken känsla! Vilken lycka! Så stort att hjärtat vill hoppa ut och börja dansa.
Vi är evigt förenade och jag vet det med hela mitt väsen
Jag älskar er Gloria & Gabriella.

frihet del 5

Min livsväg

Ända sedan jag var liten hade jag slutsatser på allt. Jag ville ha svar på allt och fick jag inte svar så skapade jag mig ett eget svar och jag sade alltid: Mamma! jag har kommit fram till en slutsats. Nu vet jag varför det är si eller så. Folk tittade alltid på mig med snedvridet huvud och skrattade. De tyckte nog att jag var gullig som kom med alla konstigheter. Jag kan inte säga att det är annorlunda i dag. Jag känner mig ofta som en filosof. Eller rättare sagt. Jag är i dag en andlig filosof. Att klura ut meningen med livet har förföljt mig hela vägen.

Som liten växte jag upp med den Ortodoxa bakgrunden men på vägen hamnade vi med Jehovas vittnen. Från ca 7- 10 år var mina föräldrar med sedan slutade de och jag fortsatte ett tag till. Men jag skilde mig för mycket från resten av alla ungdomar så jag valde att sluta. Fortfarande fanns ordet VARFÖR med mig starkt och jag kunde aldrig få något vettigt svar från någonstans. Antingen sade de: Tyst! du frågar för mycket eller ash! gå härifrån du vet ingenting.

Mina biologiska föräldrar var inte de bästa förebilderna och jag skämdes ofta. Jag ville bort från dem så fort som möjligt så jag jobbade hårt för att tjäna pengar och komma bort. När jag var femton träffade jag en kille och jag såg min biljet ut från barndomshemmet. När jag var sjutton tog jag lån och tog över min första salong. Jag bodde ihop med den här killen och jobbade stenhårt varje dag. Pengarna rann in, killen var inte snäll, Mina föräldrar fanns med i bilden hela tiden och lade sig i allt jag gjorde och min fråga kvarstod. VARFÖR??

När jag var 18 var jag faktiskt rik. Mina vänner levde livet medan jag jobbade ihjäl mig och tog hand om mina familj och mannen som jag snart skulle gifta mig med. Vid ett tillfälle blev jag jätte sjuk. Jag drabbades av kraftigt magsår och tarm sjukdom. Jag fattade ingenting. Jag bara fortsatte. Jag skrev dikter, uppsatser och målade tavlor utan dess like. Dagen då jag skulle gifta mig började närma sig. Då var jag 20 år. Varken jag eller han ville det men vår ortodoxa tro sade att så är det bara. Har man blivit av med oskulden så får man också gifta sig med den som tog den. Jag mådde så dåligt att jag började banta och träna varje dag. Samtidigt skrev jag tre böcker som jag en vacker dag kommer att publicera för det som står där är sådant som händer i dag. Hur kunde jag veta det då? Trots att jag hade alla svar kvarstod VARFÖR?

Jag gifte mig 1997. Jag kallade det året för helvetets år. Jag var så olycklig. Jag hade gift mig med en tyrann mot min vilja. Hela året efter det åkte jag in och ut från sjukhusen för bullumi och en dag rymde jag. Jag lämnade allt och flyttade till en liten etta nära mitt jobb.  Jag fick hjälp av en kund att skicka in skilsmässa papper och the show was on. Jag fick hela släkten efter mig med hotelser och allt du kan tänka dig.

Men min filosofiska hjärna kunde inte hitta logik i att lyssna på någon. Jag gjorde min grej. Vi skildes och jag fortsatte att jobba ihjäl mig fram till 1999. Detta är ett år som jag älskar. Mitt liv vände. Jag hade skrivit klart min bok som handlar om sanningen och jag visste jag aldrig mera kommer att lyssna på någon mera förutom mig själv. Jag förträngde allt som hade hänt till nu och levde loppan ett tag med en konstnär som jag älskade. Men spärren i mitt huvud ville mig inte väl. Jag återspeglade min bakgrund utan att ens veta om det. År 2000 krockade jag med bilen och den blev skrotad. En lampa tändes i mitt huvud. Jag var skadad och jag var trött på mitt liv. Jag bara jobbade och jobbade och satt modell för en fotograf som älskade mig på bild.

Jag sålde allt jag ägde från bil till lägenhet, möbler och allt. Satte in pengarna på ett konto där jag inte kunde ta ut dem fören om tre år. I tre år studerade jag och sov på en madrass. Jag var lycklig. Var ute och festade med kompisar och gjorde allt jag inte hade fått innan. Min far rent av hatade mig men jag fortsatte. Tavlorna jag hade målat under alla år sålde jag och levde på dem. Studierna gick jätte bra och jag var stolt över mig själv tills jag träffade mina barns pappa.

Året 2003 var jag trött på det primitiva livet. Frågan Varför hade blivit delvis besvarad då jag gick hos en mycket duktig psykolog. Jag insåg att jag var min familj. Snart fick jag två barn med en miljonär och trodde att jag hade hamnat i himlen. Jag badade i pengar men mannen hade inget annat än pengar att erbjuda. Det var tomt och jag kände mig ensam. Jag skrev och skrev, gjorde smycken, började klippa. Jag flydde verkligheten med alla medel jag kunde hitta. Men min livsväg höll på att äta upp mig. Ordet VARFÖR ville inte släppa mig.

2006 var det dags att vakna. Efter tre ryggskott, en tarm sjukdom och tre magsår vaknade jag till slut. Nu fick det vara nog? Jag tog mitt pick och pack och reste till min kusin i Malmö tre dagar. Hon hade precis blivit healer. Medial har hon varit sedan hon föddes men hon var en person som jag inte kunde förstå. Vi hade alltid stora diskussioner. Jag blev ständigt arg på henne medan hon alltid förlät mig och välkomnade mig åter igen helhjärtat. Jag skulle till henne nu.

På vägen ner till Malmö stoppade jag i Ängelholm för att dricka te. I ett litet hotell stod det ANDLIG VÄGLEDNING. Jag knackade på dörren av nyfikenhet och Kvinnan i rummet blev jag kvar i 4 timmar. Hon öppnade mina ögon. Hon släppte inte ut mig förränn hon var övertygad om att jag hade fattat vad min livsuppgift är.

Chockad av henne satte jag mig i bilen för att åka till Malmö. Det sista hon sade till mig var att jag verkligen skulle lyssna och ta hjälp av min kusin i Malmö för jag själv hade de förmågorna.

När jag såg min kusin Brast jag i gråt och hon höll om mig och sade: Det är ok. Nu är det dags. Allt kommer att bli bra. Vi hade tre underbara dagar ihop. Hon healade mig. Gav mig ideer, vilka böcker, kurser ja allt som jag skulle göra. Jag var glad och åkte hem med nya krafter.

När jag kom hem var jag förvirrad igen. Något stämde inte. Först trodde jag att min tröga hjärna är för trög eller att min filosofiska hjärna kommer att ta livet av mig. Jag drömde en dröm som inte stämde med vad min kusin hade prata med mig om. Ush! tänkte jag. Vad är det med mig. Varför kan jag inte bara göra som andra säger åt mig någon gång?!

O teknisk som jag är skaffade jag en dator och registrerade in mig på allt möjligt. Jag sökte på orden healing, vägledning, medium, meditation mm. Jag ville ha ett svar som jag förstod och kunde greppa. Min kusin sade att min tro var för svag. Det gjorde mig lite upprörd då jag alltid har varit den som sprungit till kyrkor och ber till Gud tre ggr om dagen. Hur kunde hon? Näää! Vad menade hon? Vad då tro? Allt snurrade i mitt huvud.

På nätet hittade jag flera meditationer i Gbg som jag nu skulle prova då kvinnan i Ängelholm sade att jag skall jobba med meditation och att jag behöver meditera mycket. Så jag gick på diksha yoga, vanlig yoga, power yoga, meditationscirklar och you name it. Inte blev mina tankar stillade för det. Jag tycket det var ologiskt. Hur blir man avspänd av att se folk gråta, falla i trans, prata med andar mm. Jag började läsa filosofi på filosofiska institutet i Gbg. Här blev jag bara klubbad i huvudet. Jag insåg att jag är ingen filosof och vad håller de på med? Frågar frågor på frågor och svarar med frågor. Ingen kom fram till något. När jag yttrade mig tittade alla på mig med huvudet på sned och tycket att jag såg gullig ut. Precis som när jag var liten.

Efter ett tag hittade jag en kontakt i Indien.Han är präst för penta kross heter den sekten eller tron. Han sade att han kunde visa mig vad meditation är och efter att ha pratat med honom ett halvår på nätet bestämde jag mig för att resa dit. Eftersom jag gjorde mycket smycken vid det tillfället så tycket jag att det skulle samtidit bli kul att se hur man gör alla vackra stenar.

Jag reste till Indien. En dag kommer jag att skriva en bok om den resan för det är nog det största efter mina barn som jag har upplevt. Vilken resa! Jag hamnade efter några dagar i staden veranasi. Kärlekens stad. Här hamnade jag i ett tempel där jag mediterade i en vecka utan att äta. Vi drack vatten, sov och mediterade. När jag kom ut från detta tempel var jag född på nytt. Meditation är motsatsen till tankar! Vilken Aha upplevelse jag hade.

När jag kom hem till Sverige igen såg jag livet på ett helt nytt sett. Allt var så värdefullt. Mina barn, mitt jobb, vänner men framför allt JAG. Jag älskade mig själv så fruktansvärt mycket. Jag eliminerade alla mina problem och jag mediterade varje dag precis som munken i templet sade att man skall göra. Jag hamnade i extas. En konstant lycka. Jag lämnade barnens pappa och levde ett primitivt liv och jag var sååååå lycklig för inget alls. Jag startade egna cirklar som jag kallade för meditations cirklar för här i Sverige kallade man det för meditation när man sitter och visualiserar. Skit samma. Det var bra och jag såg vad lyckliga människorna var när de lämnade mig efter ett sådant pass.

Och nu sitter jag här och skriver om min livsväg. Min livsväg är att visa vägen. Jag är en budbärare. Detta är nog mitt sista liv för jag vill att det skall vara så. Jag kommer att göra så gott jag kan för att förmedla meningen med livet vilket är KÄRLEK. Boken som David Icke har skrivit som heter KÄRLEK ÄR ALLT SOM EXISTERA; ALLT ANNAT ÄR EN ILLUSION är helt sann. Det är så som han skriver. Läs den snälla och förstå den. En annan bok som jag har tagit mig för nu (lite avancerad) är en kurs i mirakel och Jesus! alla skall göra denna kurs. Ni som skall lära er healing och vet att ni skall jobba med det läs snälla Alisce A Baileys böcker. De är tjocka och kan verka jobbigt men ärligt talat så krävs det det. Speciellt om du är en sådan som behöver svar på allt för att kunna förstå och greppa saker. Under tiden jag gick min healing utbildning läste jag dessa böcker och jag kan säga att böckerna var kursen. Kursen som gav mig certifikatet var kul och jag träffade underbara människor men healing är något stort och du blir en bra healer endast om ditt hjärta rymmer hela världen villkorslöst.

Vi är alla födda att bli hela men hur vi blir det är upp till oss. Vi har redan alla svar men alla svar kan endast komma till oss när vi tar kontakt med oss själva. Tryck på paus knappen i filmen som du lever i varje dag 15 min minst och öka tiden varje dag. Sitt och öva på tystnad. I tystnaden finns allt. När du sitter och övar på tystnaden mediterar du på riktigt. Kom ihåg. Riktig meditation är motsatsen till tankar. Öva så länge som det behövs på att släppa dina tankar i tystnad. Den dagen du känner att din kropp lyfter eller att du befinner dig utanför din kropp och du är lycklig konstant för inget alls är den dagen du är i mål. När du är i mål är du frisk och behöver inte meditera jämt och ständigt men glöm aldrig att tacka det högsta goda för allt du har och dig själv för att du är ett med den heliga anden. Glöm inte att DU ÄR DEN! DU ÄR DEN DU ÄR! Detta betyder att det inte finns någon separation från dig och Gud.

Var den du är, jobba med det du jobbar och meditera varje dag. Snart kommer du att inse hur lycklig du är med det du gör och den du är. Allt omkring dig kommer att flyta ihop och alla problem som kommer i din väg kommer att vara så lätta att ta i tu med. Du kommer inte ens att kalla dem för problem längre. Jag kallar mina hinder idag för upplysningar

Vilken din livsväg än må vara kära vän så skall du veta att du är stor och stark. Du kan klara vad som helst. Det du gör kan vara det bästa för dig utan att du vet om det eller så kan det vara så att om du vågar släppa det du är missnöjd med kan göra att det nya som kommer in i ditt liv är det bästa som hänt dig. Gräset kan visst vara grönare på andra sidan och gräset kan vara jätte grönt där du är om du bara vattnar det lite mer. Allt är relativt så därför skall du aldrig sluta söka min vän. Sök och finn. läs och lär. Tacka för det du har och tryck ofta på paus så att du får andas mellan varven.

Marija Angeliva.











lördag 13 mars 2010

Motivation

NU är våren på väg med stormsteg och vinterfettet sitter kvar på kroppen. Det är så svårt att komma igång.
I flera veckor nu har jag sagt i morgon, i morgon men nu fasicken är det dags. Det är dags att börja träna och äta nyttigt.

Den fysiska kroppen behöver må bra lika mycket som den mentala och andliga och vad är det som kan tala om för den fysiska att börja träna? Jo den mentala. Allt styrs ifrån bollen på kroppen. Den Högst upp alltså :)))
Så nu tar jag och talar om det för den mentala kroppen i mig att tänka nyttigt och att det är dags att börja träna.

I går kväll satte jag mig ner för att meditera som vanligt och jag målade upp i mitt inre hur jag är 5 kg lättare, jag står på stranden med mina röda bikini och jag sade: När jag andas in; Jag är och när jag andas ut jag är den. Så när jag sade att JAG ÄR DEN i ca 15 min hade jag talat om för min andliga kropp vilket faktiskt är det centrum som jag och allt kommer från att Jag är den som är 5 kg lättare. Nu kommer jag att få det. Vi har bestämt det. Universum har uppfattat mig och attraktionens lag regerar nu.

Så här kan man faktiskt göra med allt. Läs Mose koden och förstå vad jag menar. En mycket lättläst och bra bok. Lycka till alla sommarsugna bikini älskande människor.

Jag längtar verkligen efter sommaren och i dag ser jag solen titta ut bakom husen och det känns så underbart Härligt.

Marija
fredag 12 mars 2010

Meditera mera mamma

Att behålla sig själv lugn är så underbart. För ca 4 årsedan hade jag jätte lätt för att stressa upp mig och få panik för minsta lilla sak. Ibland känns det som ett mirakel att jag är där jag är i dag. All meditation har verkligen gjort mig hel. Jag kan i ord inte förklara vilken kraft meditationen besitter. Visst det låter kanske lite långtråkigt att sitta i tystnad och bara vara men man kan se det som balsam i själen eller som en upplevelse för du vet inte vad som händer efteråt. För när man mediterar släpper man gamla tankar och man kan lättare ta in nya och i det nya  som kommer till dig kan det vara sådant du aldrig kunde tänka dig att du skulle komma på. Meditationen ger dig kraft, lugn, kärlek, läkning, balans, inspiration, motivation, drömmar, mål och allt som du behöver. Men tyvärr så räcker det inte att sitta bara en gång. Ibland kanske det kan göra det men oftast behöver man sitta en längre period för att verkligen slappna av och sedan så småningom komma så djupt i sin kropp att man kan känna den underbara extasen som kommer ut av meditationen. Om du vill lära dig meditera så läs mer om det på min blogg här på fliken meditera mera.

Det som är underbart med meditationen för oss mammor är att hur jobbigt det än må vara på morgonen när de små inte vill komma upp ur sängen och ta på sig kläderna så är vi lugna. När du som mamma är lugn kommer barnen också vara det. Om du börjar gapa och skrika på dem på morgonen så blir det bara motstånd. Men gå in med en kärleksfull röst och väck dem och va ute i god tid så skall du se vilken underbar morgon ni kommer att få. Gå in på rummet. Klappa dem på håret och kroppen och låt dem sträcka på sig för en stund. Vilken känsla! Både för mamman och barnen. Ge dem kläder och säg att de är så duktiga på att ta på sig själva. Behåll dig själv lugna så skall du se i vilken lugn takt allt kommer att ske och hur underbar dag du kommer att ha. Samma gäller vid mat bordet. Stäng av på knappen och låt barnen äta. Om du är tyst så blir det tysta också. pratas det för mycket så ta det i din lugna takt. Säg lugnt att vi pratar inte vid matbordet. Vilken underbar känsla det är att äta i tystnad med sina barn. Du kommer också att upptäcka att de äter mer. Ta alla frågorna efteråt.

Visst det kan låta för bra men ärligt talat. Om jag klarar det så gör du det med. Du anar inte vilken stressig människa jag har varit. Så när kvällen kommer är det dags att tömma allt. Barnen sover och du tar dig tid att åtminstone sätta dig en kvart för att andas eller meditera i tystnaden. Att andas ut är så viktigt. Om du andas ordentligt regelbundet slipper du obalans i blodtrycket. Jag brukar göra så att när barnen sover sätter jag mig först med en bra bok för att varva ner eller facebook nu förtiden. Sedan lägger jag mig på spikmattan eller sätter mig i meditations position och sitter i ca 30 min. Jag har mediterat så mycket så jag kommer ner ganska fort och behöver inte sitta i många timmar men jag kan säga att när jag för 4 årsedan började satt jag i flera timmar i streck och jag åkte till Indian för att verkligen lära mig meditation. Så tro mig! Jag vet att meditation är den bästa medicinen som finns. I början kan du ställa klocka på 15 min och öka vecka efter vecka.

i Sverige tycker jag de kallar allt för meditation snart men det är verkligen viktigt att skilja på meditation och visualisering. Riktig meditation är motsatsen till tankar. Glöm Inte Detta! Om du får vägledd "meditation" är du i tankar och det är ingen meditation.

Jag älskar dig människa så otroligt mycket. MÅ bra och ta hand om dig för i den här individualistiska världen är det ingen annan som gör det åt dig. Du är din bästa hjälp.

massor av love till dig

Marija Angeliva
torsdag 11 mars 2010

Lets Coach medlem väckte mina tankar i dag

Varför skriva böcker när allt finns på Internet? 

I dag när jag var på lets coach träffade jag en underbar kvinna. Hon satt först framför mig och så fort jag såg henne visste jag att det var något speciellt med henne. Först och främst hade hon mycket speciella ögon. Blåa och stora men mycket djupa på något sett. Hon heter Sofi tror jag. Jag är dålig på namn men jag tyckte hon sade Sofi. Jag kände att hon tittade på mig titt som tätt med nyfikenhet och jag tittade på henne också. Jag undrade om hon är en sådan som ser mig som annorlunda eller om hon ser mig som mig. 

Innan vi visste ordet av skulle jag och hon coacha varann och vi blev glada bägge två då vi fick en chans att utforska vilka vi är. Jag hade rätt i min känsla. Vilken unikat. Hon kanske inte hade kommit så långt som jag i coaching utvecklingen men hon sade två mycket bra saker. Det första var att hon fick mig att fundera på hur jag skall förklara för andra vad visuell coaching är muntligt. Jag har det på min sida, på mina foldrar och jag jobbar med det men att muntligt förklara var lite svårare. Så hon fick igång ett nytt steg. Jag vill ju marknadsföra mig inom detta och då måste jag ju kunna göra det muntligt också. Samtidigt förklarade jag de andra bollarna som jag har i luften och hon frågade. Vad brinner du för mest? Den var svår!

Jag fick ta ett djupt andetag och jaaa om ärligheten skall fram så sade jag att det mediala ligger mig närmast hjärtat då jag vet att jag har starka förmågor men att jag inte gillar hur New Age lägger fram det och därför vet jag heller inte hur jag skall göra med det i framtiden. Sedan älskar jag coachingen och allt med det och jag vet att det är mitt framtidsjobb men hur skall jag förmedla den starka kärleken från andevärlden? Jag inser att det är en sak att fundera på nu.

Sofi sade en sak till som berörde mig starkt. Hon hade läst en bok där det stod på en grav sten: Jag vill inte bli lyckad utan lycklig. Detta står jag för verkligen. Sann lycka är inte att bli någon omtalad person eller föreläsare som tjänar pengar på mediumskap. Tänk logiskt. Vad gör ett medium? Nämligen länkar med andevärlden. Tog Moses betalt när han pratade med andra sidan för att förmedla detta till omvärlden eller Jesus när han helade människor. Nej det gjorde de sannerligen inte. Det finns jobb att tjäna pengar på folks. 

Att ta betalt för att förmedla kärlek är uselt tycker jag. Visst om man är ett samfund och folk donerar till en person som bara skall leva på detta som en kyrka säger vi så Ok. Det är som att prästen skall ta betalt för varje gång han skall förmedla budskap från bibeln. Det fungerar inte riktigt så. Kärlek är det enda som är gratis. Snälla låt det stanna så. Vi kan förmedla den andliga biten genom våra jobb, coaching, terapi, alternativa medicineringar och fritid. Vi kan läsa om det, vi kan gå till kyrkan, olika andliga samfund men snälla sluta lura alla människor att de kan leva på att bli medium. Ordet Medial är ett ord som kan vara lika med Intuition, magkänsla, tro, visualisering mm Alla har förmågan men alla skall inte ha det som yrke. Det skall inte kosta tusen lappar för att börja tro och prata med andevärlden. Mediumskap är en andlig tro och inget yrke. Det är en tro utifrån det högsta goda i universum. Vi har kontakt med andar här!

Ni som har den starka förmågan, Använd den men på rätt sett. Visa vägen till människan genom att öppna hennes ögon för att hon skall börja tro igen men snälla lura inte henne att jobba med det utan visa att hon kan vara lycklig där hon är om hon bara kan leva i medvetenhet och kärlek. Vi har det vi behöver och vi kan byta om det verkligen behövs. Är det så att du har en stark förmåga att prata med andra sidan så använd det för då är du en budbärare. Är du en sökare så sök upp andliga samfund, spirituella kyrkan, läs andliga böcker och varför inte BIBELN. I bibeln finns allt och det mesta som New Age handlar om också. Jesus! ni skall bara veta vilka guider som kan komma fram på andliga cirklar. Det är allt från indianer, Jesus, Gabriel, Marija Magdalena mm. Listan kan bli lång. Tjohooo! Och var kommer allt detta ifrån. Nämligen fantasin och vad är fantasi? Den finns i din hjärna där det visuella, intuitiva, meditativa, fysiska, eteriska mm. Allt styrs från hjärna. Hjärnan talar om för resten av kroppen vad den skall göra. Därför är det bra att verkligen låta sig styras av det medvetna centrumet i dig. Det centrum som tillhör anden och anden är ett med allt och är inte separerad från Gud eller kalla det det högsta goda om du vill. När du vet att du är ett med den heliga anden så vet du också att allt annat är inget annat än materia som en dag tar slut. 
Är du en sökare så sök och finn, läs och lär men hitta dig själv till slut och det som du är bäst på. Jag älskar dig och jag vill ditt bästa. Spara på dina pengar. Det största jobbet kan du göra själv. Tro mig. en sann vägvisare i den andliga världen kommer att visa dig vägen med kärlek, tillåtelse att vara som du är och med en summa som du kan klara av att betala. 

Reinkarnation kommer jag att filosoferar över i dagarna... Så följ min blogg för det blir spännade. 



Lycka till min fina själ.
onsdag 10 mars 2010

JAG ÄR DEN JAG ÄR

Vilken kraft orden har "JAG ÄR DEN JAG ÄR" Vad spelar det för roll vem vi är eller vem den högsta av oss är eller var han är. Han är över allt och det är vi med. Det finns ingen helig mark. Marken är helig för att vi finns på den över allt där vi är. Vi är de som gör platserna heliga. Det som spelar en roll är hur vi gör platserna heliga. Vilka baktankar har vi och vad vill vi åstad komma i livet?

Jag har alltid varit en givare och mått mycket bra av det. Min terapeut sade ibland att det var något som var galet med mitt givande och att det skulle finnas något i min barndom som gjorde detta. Ok tänkte jag. Låt oss gräva i det med precis som allt annat hon fick mig att gräva i. Vad spelade det för att vi grävde ihjäl oss i mitt förflutna. Där fanns ju både ont och gott. Det onda skulle bearbetas och då skulle det försvinna. NEJ! Det försvinner aldrig och så är det bara. Försvinner det så har vi förträngt det. Det onda finns för att påminna oss om vad vi skall undvika och vad vi har lärt oss. 

Vi människor är så unika och kraftfulla. Vi har en stor makt och vi kan göra så mycket. MEN Vad gör vi? 

Vägarna är fulla av bilar som förorenar vår jord och vi identifierar oss med dem. Detta är min röda volvo och den är min. NEJ! Den röda bilen är inte du. DU ÄR DEN DU ÄR och den röda bilen är en sak som du har fått låna med lånade pengar. Du har pengar men pengarna är heller inte dina. Det som är ditt är DU själv. Vi spenderar så många timmar med datorer och tv tittande för att se vad resten av världen gör i stället för att fokusera på de som kan göra dig lycklig i stället. Varför inte ta en titt på din omgivning som är närmast dig. vad kan du göra här? Dina barn, din man, hushållet mm.  Du anar inte hur mycket kärlek du kan få genom att bara inse att "DU ÄR DEN DU ÄR" och att alla andra bara ÄR. Att se sin omgivning i ett varande är sann lycka. 

Betrakta för en stund din omgivning. Vad finns där? Känn tacksamhet för dina gröna gardiner, blommor, barn, man, mat mm. titta en stund på din man i ögonen och visa honom uppmärksamhet. Han kommer att bli förvånad att du tittat på honom och du kommer att bli förvånad att han faktiskt tittar tillbaka. Titta på barnen ute eller på dina barn. Vad gör de? När de ser att du tittar på dem kommer de att bli så glada och stora för att någon bryr sig och ger dem uppmärksamhet. Att bara vara i stunden och upptäcka alla detaljer som finns precis omkring dig är sann lycka. När du stannar upp i varandet är du samtidigt i ett meditativt tillstånd för du tänker inte på i går, i morgon, Haiti, Volvo, släkt, jobb mm. Du är i stunden med dig själv och det som sker närmast dig och det är det som är viktigt. Härifrån kan du växa och se allt överflöd som du har. 

Jag stänger ofta av min hjärna och det kan gå andra på nerverna för de undrar varför jag gör så. Jag sätter på On knappen när jag är på jobbet, när jag har en coaching klient, när barnen vill säga något när omvärlden har något givande och positivt att säga. men om min omgivning sätter igång med: OOO jag har ont här och där, grannens man sade si o så, har du sett de senaste jeans märket i den affären, den killen är så fräknig o ful, invandrarna har förstört vårt land mm. Listan kan bli lång på en massa skit snack. Ja! Då stänger jag av. Jag har insett att det i bland inte hjälper att sitta och föra diskussioner med människor som inte vill inse vilka de ÄR. Man blir trött. Då kan man stänga av och säga i sitt inre: JAG VET VEM JAG ÄR! När du säger dessa ord har du talat om för dig själv att du inte är mottaglig för skräp som inte är DU. När du gör så här så lär du också andra att vakna. Får de ingen back upp på skit snack så snackar de inte skit med dig i alla fall. Prova snälla, Det är jätte befriande och skönt. Slutligen vill jag i dag säga att om det är så att någon i din omgivning helt enkelt inte fattar poängen så bryt kontakten och innan du gör det så tala också om varför. Det är ett snällt sätt att avsluta en relation på för annars kommer den alltid att undra varför du bröt kontakten. 

Alla har det GODA inne i sig och kan ta fram det. Om du har det så visa de andra hur man gör med handling. Bråka och diskutera inte för mycket utan visa vägen. Vi är här för varandra. 

Massor av kärlek från mitt hjärta.

Marija



tisdag 9 mars 2010

Guds Händer

Jag vaknar av att jag befinner mig hemma i mina föräldrars gamla lägenhet. Jag ställer mig på deras balkong och tittar ut. Hela himlen finns där. Hela huset befinner sig i himlen och i himlen ser jag att Guds stora händer träder fram. Han håller i jorden. På jorden finns så mycket människor. Gud regerar världen men världen hör inte, ser inte och vill inte. Världen är förvirrad. Men vad skall vi göra frågade jag? ENAS MÄNNISKOR!!! Ropade han. VAKNA! ropade han i omgångar. ALLT  ETT! DET FINNS INGEN SEPARATION MELLAN OSS! Med orden vakna! vakna! vaknade jag och drack vatten.
Jag drömde samma dröm tre gånger den natten. När jag vaknade satte jag mig för att meditera då jag ville ha ett svar till varför just jag hade denna enorma dröm.
Jag är en budbärare. Dags att vakna och förmedla detta till andra. Nu gör jag detta.
Jag har börjat på det sättet med mig själv att jag har rensat hela källare. Allt skall till de fattiga länderna. Jag skall sälja min bil och rädda vår miljö. Det finns buss och spårvagn. Jag skall gå ner i arbetstimmar och vara glad för det jag har och sluta sträva efter mer plyrar.
Lyckan finns i oss människor. Vi bör umgås mer, älska mer, sjunga mer, dansa mer och bara vara mer. Man kan faktiskt komma långt på kärlek. pengar är bara ett lån. Moder jord skall kunna ge oss det mesta gratis.

Jag älskar dig människa och jag hoppas att du älskar mig. Om vi älskar varann så låt oss visa detta med handling. Låt oss hjälpa de som behöver det mest. Våra närmaste som har tak över huvudet, mat på bordet och kläder att bära har det redan bra.

Ha en underbar tisdag

Marija Angeliva
måndag 8 mars 2010

8 Mars 2010

I dag är det en stor dag. Det är kvinnornas dag. I numerologin har nummer 8 en stor betydelse. Om man vänder på den blir den en lycko symbol och när den står upp betyder den rörelse och energi. Det stämmer så bar med oss kvinnor. Vi är fulla av rörelse och energi. Jag är stolt över att vara kvinna. Jag har en far som är en tyrann och en mor som är den starkaste kvinnan jag vet. Hon har blivit opererad 6 gånger i sitt liv på grund av tumör på levern och ett ben som gick sönder när hon ramlade på marmor golv på 5 meter höjd. Hela sitt liv har hon fått höra vilken hemsk och ful människa hon är från min far. Han har förnedrat henne inför andra och framför mig och min syster ända sedan vi minns. Vi har också blivit förödmjukade men det har nog gjort mest ont att se mamma bli ner trampad då hon har varit så sjuk och ändå ställt upp på alla hans villkor.

Mamma är den vackraste och starkaste kvinnan jag vet. Hon kämpar så hårt för att alla skall må bra. Hon har alltid tänkt på alla andra först och sist på sig själv. Någonstans är hon medveten om att hon gör sig själv illa med detta men hon är tyvärr inte tillräckligt mentalt stark för att ta hand om sig själv. Hon låter sig själv misshandlas av min far och flyr med sina problem genom spel, matlagning, städning och sina barn. Trots allt så lyser hon som en sol. Hon bär alltid mörka kläder och har håret i en trulls men hon är så vacker. Jag önskar att hon visste hur vacker hon är. Jag önskar att hon kunde förstå hur värdefull hon är.

Jag och min syster har försökt lyfta henne flera gånger i livet. Vi har försökt få pappa att sluta vara så elak men utan resultat. I dag har vi insett att vi inte kan hjälpa dem. Det enda vi kan göra är att acceptera dem som de är. Min mamma är en ängel och min bästa vän. jag älskar henne så otroligt mycket men det gör så ont att se henne så grå. Min pappa har jag brutit kontakten med och det var en riktig befrielse. Nu kan han inte göra mig illa mera i alla fall. Min mamma får lösa sitt dilemma själv med honom och jag är inte berörd mera.

Man måste markera för sina  nära och kära hur långt de kan gå. Vi älskar våra nära och kära men vi behöver också hålla en distans precis som vi gör med våra vänner. För att vi skall kunna bevara vår integritet så måste vi sätta en gräns. Så här långt kan du gå min vän och inte ett steg länge!!!

För 4 årsedan var jag också en kvinna som kunde underkasta mig själv en man utan att vara medveten om vad jag gör. Jag har haft fyra långa förhållanden i livet och alla fyra delade jag med män som ville ha en mamma. De var alla lika min pappa. En dag sade en klok kvinna till mig. Det är dags att du börjar fundera vad för en man du vill ha. När du vet vad du vill ha kan du aldrig ta till dig det du inte vill ha. Men om du hela tiden tänker på vad du inte vill ha så kommer du alltid att få det du inte vill ha. plötsligt slog det mig att det var precis vad jag hade gjort. jag hade alltid sagt att jag inte vill ha en man som min pappa och precis som kvinnan sade. bara för att jag tänkte så så fick jag precis en sådan man.

I samma veva lämnade jag mitt fjärde långa förhållande och levde singel i ca 1 år. Jag insåg att det är skit tråkigt att vara singel. Jag är verkligen en relationsmänniska. Jag älskar att pussas och kramas mycket. Då kan man inte leva ensam hela tiden. Nop! tänkte jag. Det är dags att önska vad jag vill och verkligen leva mig in i det. jag skrev en önske lapp och målade upp mannen i mitt liv. Det högsta goda gav mig faktiskt några prövningar. jag mötte några snyggingar på vägen som jag hade i vanliga fall kunnat tänka mig att vara ihop med men orden på önske lappen hade satt sig hårt i min hjärna och killarnas sett att vara, tänka och bete sig stämde inte överens med vad jag verkligen ville. Så jag avböjde dem och gick vidare med vetskap om att den rätte finns.

För mindre än 2 år var jag nere i Makedonien och skulle träffa en kille som jag hade träffat på internet via en dejting sait. Vi skulle träffas enligt planerna men planen blev annorlunda. Killen som jag skulle träffa hade en kompis med sig. Kompisen och jag blev kära i första ögon kastet. Den gången trodde jag på "kärlek i första ögon kastet" Jag visste inte vem han var men jag visste att det skulle bli något riktigt här. Vi var som handen i handsken. Lika som bär. En ny upplevelse. Skrämmande och spännande.

Det tog tid att acceptera den starka kärleken då jag inte var van vid riktig, äkta kärlek. Det enda jag visste var grott männen. Men i dag är jag glad att vi inte gav upp för vi är fortfarande tillsammans och vi är så glada. Han är verkligen en man som förstår en kvinna. Min önske lapp stämmer överens med den här mannen och jag vet att universum har uppfyllt min önskning. Jag behövde bara ha lite tålamod och tro.

Att vara en stark kvinna i dagens läge kräver en riktig man. En som kan hjälpa till, känna vad man känner, förstå när man mår dåligt och vara en Eros i sängen. :))

Ja det är en stor dag i dag. 8 Mars är verkligen en stor dag. Vi kvinnor är verkligen stora och starka.

Ett stort HURRA till oss. Grattis på dagen du underbara kvinna.

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade