About Me

Min bilder
meditativtliv
Jag är en självständig och bestämd människa som älskar Livet och allt som finns i det.Mitt motto är "Ge allt och få allt"
Visa hela min profil

Översätta

onsdag 17 februari 2010

ZUMBA!!!


mmm Efter ett Zumba pass vill jag nu ta i lite. Tomma min hjärna och bara lägga mig på spik mattan och meditera

Livet är en fest. Det skall var roligt att leva. varje sekund är viktig oavsett vad du gör. Allt du gör är en upplevelse. Du är en skapande kraft. Tro inte att något är meningslöst. Allt har en menig. Ta för dig av livet och se till att du får som du vill i alla lägen och när du inte får som du vill så skit i det och gör din grej ändå. Alla kan inte tycka det du gör är vettigt men för dig är det och därför skall du göra det. Fortsett på din väg utan att fundera så mycket över vad andra tror eller tänker om dig. Det du gör är unikt och det finns alltid någon som känner igen sig med dig. När du gör så här drar du till dig lika sinnade och de kommer att stanna kvar men om du skall gå medhårs med alla kommer du att vara i ett läge där du blir tömd på din energi.

Fundera inte så mycket på vad andra har gjort dig i livet eller vad du har gjort andra. Se bara till att förlåta de som har burit sig illa åt och se till att be om förlåtelse om du har gjort någon illa och fortsätt skapa och dansa din dans. Allt som har hänt har varit till för att du skall dansa i denna stund där du är nu. Sätt på musiken hemma på hög volym och släpp loss hela din kropp. låt den skaka loss som bara det. känn hur svetten rinner av dig och hur marken lättar när du rör dig. Andas mellan varven,  Sätt dig ner efter en stund och känn hur ditt hjärta slår. Ta för dig av livets nyttigheten. Ladda kylen och skafferiet med allt som inte är gott och låtsas att du älskar det. Frukt och grönt. Låtsas att det är got gotti gott gott och bara frossa. Med tiden kommer du att älska det precis som du lärde dig att älska rulltårta och chips. Nu kan du lära dig frukt och grönt.

Möt alla omkring dig med ett leende och även om det är din värsta fiende så leeeeee åt den. Vilken lycka det finns i kärleken. Alla behöver lära sig le och älska och enda sättet för dem att lära sig är om du ler och älskar först. Ge så mycket du kan av dig själv. Vad skall du med allt till? Det som alltid kommer att finnas kvar är den kärlek som du gav. varje liten del av kärlek som du ger bort räknas. Universum har en säck åt varje person i beredskap som skall fyllas med kärleks gåvor. Om säcken är full när din kropp dör så kan du räkna med att få stanna i paradiset så som du skall vara ihop med den evighet där du kom ifrån. Varje kärleks gåva som du kan ge bort men behåller kvar av girighet eller hämnd räknas och samlas i den andra säcken som universum har i beredskap för alla. Ju mer den fylls desto fler gånger får du komma tillbaka till den jordiska planeten för att kämpa vidare med allt som finns kvar.

Vi försöker förstå allt men ju mer vi gör det desto dummare blir vi. Släpp loss och skit i allt. Bry dig endast om att ge kärlek, släppa in kärlek, vara i kärlek, dansa med kärlek, jobba med kärlek, säga jag 10 gånger och nej en gång på tio. Den gången du säger nej låt det vara av kärlek för dig själv, för att du bevarar din integritet. Låt andra tala först och säg Ja visst du har rätt men när de är färdiga kan du säga: Du är så klok men hur skulle det kännas om du tänkte så här i stället. Folk tar till sig saker mycket lättare när man först tillåter dem att prata ut. Att lyssna är ett sett att låta andra höra sig själva. När de hör sig själva kan de förstå vad de har sagt och bara genom en enkel fråga som: Hur skulle det kännas om det var si eller så kan du få ditt sagt utan att behöva säga alls vad din åsikt var. Världen lär sig via handling. Ord kan skapa kaos ibland.

Jag har förstått att visa mina medmänniskor hur man gör inte vad de borde göra. Mina barn inspirerade mig till detta. Jag insåg att de gör som jag gör inte vad jag säger. Jag har förstått att tillmötesgå någon är mer värdefullt än att sätta dem på plats. Vägen är ledig att vandras på men den kan endast vandras på av egen fri vilja. Om viljan inte finns är det meningslöst men även då finns ett trick. HEALING I SMYG. Att be det högsta goda om hjälp besitter en sådan stor kraft. Sätt dig ner och be. Du får be. Be om vad du vill och lev dig in i det du vill skall hända. Om du vill att ditt barn skall lyssna mer så be universum eller dig själv om vägledning. Du blir hörd garanterat. Allt du gör med ditt hjärta registreras. Tro mig. Jag kan ta upp hundratals gånger när jag har bett kraftfullt och nästa dag har saker och ting bara hänt och ordnat upp sig. Vi är alla här för att vara det högsta och bästa vi kan bli och vi kan om vi bara vill.

Allt har sin tid min vän. I kväll sitter jag här och skriver för mitt hjärta säger så. Jag kunde suttit och gjort foldrar till jobbet i stället men mitt hjärta sade NEJ! Nu ser du till att skriva några rader. Det finns andra som behöver höra detta. Du är lycklig men låt andra bli inspirerade också. Skriv Marija! Skriiiiiiivvvv! Låt världen ta del av vad du känner.

Låt oss enas världen! Låt oss ge, sjunga, dansa, hoppa, älska, dela med oss så mycket vi bara kan.

God natt
Marija

Twitter

Flag Counter

free counters

AddThis

Bookmark and Share

Ads

Bloggintresserade